Feyzullah Doğru

Feyzullah Doğru

Türkiye’yi Bu Hain Tuzağa Çekemezsiniz!

Türkiye’yi Bu Hain Tuzağa Çekemezsiniz!

 


 Ruslar ne yapsa ellerine ayaklarına dolaşıyor. Tam anlamı ile, Putin şecaat arzedeyim derken sirkatin söyledi. DAEŞ konusunda suçüstü oldu.

Hem Türkmenleri vuruyor, hem angajman kurallarını bile bile sınır ihlali yapıyor, daha sonra da gidip PYD’ye silah desteği sağlıyor. Yani nereden tutsan bir tarafı elinde kalıyor.

“DAEŞ’ten petrol alan kim?” sorusunun cevabını kendi söylemleriyle ele veren Rusya’nın kirli çamaşırları bir bir deşifre olurken, , Rusya'nın "Türkiye DAİŞ'le petrol ticareti yapıyor" iddiasına Nişantaşı medyasından bile "olmaz böyle şey" itirazı yükseldi.

Nicedir özlemini çekiyorduk bugünlerin. Gururlandık, milli hislerimiz kabardı.

Bu iddiaya "tamamen sallama" dedi birisi. Bir başkası, "Rusya'nın ortaya koyduğu uydu görüntüleri ve harita katiyen Türkiye'nin IŞİD ile bir petrol alışverişi yaptığını kanıtlamaya yetmiyor" diye itiraz etti. Her ikisi de Davutoğlu'nun "Sovyet palavrası" sözüne hak verdi.

Bunları söyleyenler daha düne kadar "Türkiye DAİŞ'e destek veriyor" propagandası yapılırken böyle demiyorlardı.

Bunların bir de siyasetçi versiyonları var.

Misal, ergen toplum kesimlerini temsil iddiasıyla CHP'den milletvekili seçildiğini sandığım Eren isimli bir şahıs, Rusya'nın iddialarını ispat için kendisini yırtıyor.
Meclis'te basın toplantısı düzenliyor.

Bunun için de kendisini en iyi ifade edebileceği yere, Rus haber ajansına beyanat veriyor. Enerji Bakanı Berat Albayrak'ı suçluyor.

Delil göstermesi istendiğinde ise "henüz araştırmamı tamamlamadım", "Mehmet Ali Ediboğlu bu yönde bir açıklama yaptı", "uluslararası medyada bu yönde haberler var" gibi ipe sapa gelmez laflar ediyor.

Türkiye’yi hain tuzaklarına çekmeye çalışıyorlar. Bu milleti artık kandıramazsınız! Hem masal anlatmayı, hem de moskofların avukatlığını bırakın!

Günün Sözü: Hasetçinin huzuru, çabuk darılanın dostluğu, yalancının yiğitliği olmaz. / Hz. Ali

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR