TEKNOFEST Ankara'dan ilk görüntüler

TEKNOFEST Ankara'dan ilk görüntüler

TEKNOFEST, Cumhuriyet'in 100. yılında Ankara'da kapılarını açtı. Dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali için Ankaralılar, Etimesgut Havalimanı'na akın etti. İşte alandan ilk görüntüler...

Dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST, Cumhuriyet'in 100. yılında Ankara'da saat 09.00'dan itibaren teknoloji ve bilim meraklılarına kapılarını açtı.

TEKNOFEST'i alandan takip eden muhabirlerimiz Bedirhan Şahin ve Eray Zobu, Etimesgut Havalimanı'ndan ilk görüntüleri paylaştı.

tekno-3.gif

İLK GÜN HAVA GÖSTERİLERİYLE SONA ERECEK

Bir TEKNOFEST klasiği olan hava gösterileriyle bu yıl da herkesin gözü yükseklerde olacak. Türk Yıldızları, Solo Türk, HÜRKUŞ, GÖKBEY, AKSUNGUR, Bayraktar TB2, Bayraktar TB3, Jandarma Çelik Kanatlar, Akıncı, Atak Helikopteri ve Anka etkinlik süresince TEKNOFEST semalarında gösteri yapacak.

tekno-2.gif

Festivalin ilk günü F-16 Solotürk, Bayraktar Akıncı, Aksungur, Anka, Bayraktar TB2, Gökbey, Hürkuş, S-70 (Çelik Kanatlar), BEL-429 (EGM), Paramotor, Gyrocopter, T-129 Atak Helikopteri, S-70 (Üzüm Salkımı), CN-235 Mİ-17 (Paraşüt Atlayışı), Öğrencilerle İlk Uçuş Etkinliği, S-70 BEL-429 (Selamlama Geçişi) ve AB-412 (Yaralı Tahliyesi) hava gösterileriyle sona erecek.

tekno-1.gif

METRELERCE KUYRUK OLUŞTU

TEKNOFEST'in yapıldığı Etimesgut Havalimanı'na gitmek isteyen vatandaşlar, Eryaman YHT Garı'nda uzun kuyruklar oluşturdu.

Alana giden ring seferlerini kullanmak isteyen Ankaralılar, uzun süre sıra bekledi.

Cumhuriyet'in 100. yılında düzenlenen TEKNOFEST Ankara, 3 Eylül'e kadar Ankara Etimesgut Havalimanı'nda meraklılarını bekliyor.

Bedirhan Şahin - Eray Zobu / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.