Müge Anlı’da şüpheli kayıp! Bedriye Kılıç kimdir? Bedriye Kılıç öldürüldü mü?

Müge Anlı’da şüpheli kayıp! Bedriye Kılıç kimdir? Bedriye Kılıç öldürüldü mü?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvuran Oktay Bey ve Sona Hanım, kaybolan kızları Bedriye Kılıç’ı aramaya geldi. Köylülerin ve ailesinin öldürüldüğünden şüphelendiği Bedriye Kılıç nerede? İşte detaylar…

Hafta içi her sabah ekranlara gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert Programına başvuran Oktay ve Sona çifti, şüpheli bir şekilde kaybolan kızları Bedriye Kılıç’ı arıyor. Köylülerin de Bedriye Kılıç’ın eşinden şüphelenmesi üzerine olay daha şüpheli bir boyut kazandı.

BEDRİYE KILIÇ KİMDİR?

Konya Akşehir’de ortadan şüpheli bir şekilde kaybolan 35 yaşındaki Bedriye Kılıç’ın nerede olduğu araştırılıyor. Eşinden şiddet gördüğü iddia edilen Bedriye Kılıç’ın öldürülme iddiaları üzerinde duruluyor. 6 Temmuz’da kiraz hasadının ardından eşiyle tartışan Bedriye Kılıç, daha sonra ortadan kayboldu. Köylülerin de eşinin o gün Bedriye’ye şiddet uyguladığı üzerine ifade vermesi, olayın seyrini değiştirdi.

‘NİYE RÖPORTAJ VERDİN’ KAVGASI

Bedriye’nin, kaybolmadan önce kiraz hasadında, eşiyle birlikte tartıştığı iddia edildi. Köylüler, eşinin Bedriye’ye ‘Niye muhabire röportaj verdin? Kameralarda göründün? Diyerek vurduğu ifadeleri ortalığı karıştırdı. Bu tartışmanın üzerine ortadan kaybolan Bedriye’nin öldürülme iddiası üzerinde duruluyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum