Bedriye Kılıç kaybında sıcak gelişme: Gözaltına alındılar

Bedriye Kılıç kaybında sıcak gelişme: Gözaltına alındılar

Müge Anlı'da gündeme gelen Bedriye Kılıç'ın kaybının 115. gününde sıcak bir gelişme yaşandı. Bedriye Kılıç'ın eşi Tayfur Kılıç ve ailesi Konya Akşehir'de gözaltına alındı.

6 Temmuz’da Konya’da kaybolan Bedriye Kılıç’tan aylardır haber yok. Bedriye Kılıç’ın ailesinin eşi Tayfur’dan şüphelenmesi üzerine cinayet olabilir mi sorusu akıllara geldi. Tayfur’un kıskançlık nedeniyle Bedriye’ye şiddet göstermesi iddiaları şüpheleri daha da artırdı. Canlı yayında taraflar karşı karşıya geldi.

BEDRİYE KILIÇ ÖLDÜRÜLDÜ MÜ?

35 yaşındaki 3 çocuk annesi olan Bedriye Kılıç, 6 Temmuz’da Konya'nın Akşehir ilçesinde kayboldu. Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Bedriye’nin ailesi, genç kadının intihar etmiş veya öldürülmüş olabileceğinden şüphe ediyor. Şüphelerin odağındaki Bedriye Kılıç'ın eşi Tayfur Kılıç'ın söylediği iddia edilen sözler ise stüdyoyu karıştırdı.

Canlı yayına ihbar niteliğinde gelen bir telefon ise şüpheleri artırmıştı. Telefonla bağlanan kadın, “Tayfur sarhoşken arkadaşlarına, ‘Çimendere’de kör kuyu var. Oradan yakın zamanda bir ceset çıkacak demiş’” ifadelerini kullanmıştı.

vcxv.jpg

GÖZALTINA ALINDILAR

Müge Anlı'nın bugün yayınlanan bölümünde, Bedriye Kılıç ile ilgili sıcak bir gelişme yaşandı. 35 yaşındaki kadının kaybının 115. gününde, eşi Tayfur kılıç ve ailesi gözaltına alındı. Bedriye'nin babası, "Müge Hanım bu konuyu lütfen bırakmayın. Ben tutuklanmalarını istiyorum. Bana kızımın ölüyse de canlıysa da bedenini versinler. Ölüyse bile mezarını istiyorum. Aylarca ağlamaktan bıktık" dedi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.