Hayalet olduğunu düşündüler gerçek bambaşka çıktı

Hayalet olduğunu düşündüler gerçek bambaşka çıktı

ABD'nin Columbus, Ohio Eyalet Üniversitesi öğrencileri arasında, korku filmlerini aratmayacak türden bir olay yaşandı. Bir grup cesur öğrenci, kampüs dışındaki bir evde yaşarken, bodrum kattan gelen tuhaf seslerle karşılaştı. Gerçekler ise bambaşka çıktı.

Çekmecelerin kendi kendine açılıp kapanması ve ışıkların aniden yanıp sönmesi gibi olaylar, evde adeta bir 'hayalet' varlığı bulunduğu düşüncesini akla getirdi. Ancak, gerçek durum, bu paranormal deneyimin ötesindeydi. İşte, bu garip olayın tüm ayrıntıları!

Columbus kentindeki Ohio Eyalet Üniversitesi'nde eğitim gören bir grup üniversite öğrencisi, kampüs alanı dışındaki bir evde yaşamaktaydı. Bir gün, evin bodrum katından gelen sıra dışı sesler, öğrenciler arasında korku ve merak uyandırdı. Çekmecelerin kendiliğinden açılıp kapanması ve ışıkların beklenmedik şekilde yanıp sönmesi gibi olaylar, evde ürkütücü bir 'hayalet' varlığının varlığına dair şüphe uyandırdı. Ancak, gerçek durum, beklentilerin ötesindeydi. Olayın perde arkası ise tamamen farklıydı.

haber-ic.jpg

HAYALET SANDIKLARI OLAYDAN ‘JEREMY’ ÇIKTI

8 genç adam ve 2 genç kızın yaşadığı evde gerçekleşen olay, ev sahibi öğrenciler arasında 'hayalet' şakalarının yapılmasına neden oldu. Bir ayın geçmesinin ardından, öğrenci grubu bodrum katını araştırmak üzere harekete geçti ve gördükleri karşısında büyük bir şaşkınlık yaşadılar.

Öğrenciler bodrum kata indiklerinde, orada başka bir kişinin yaşadığını gördü. Polisin eve geldikten sonra bodrum kapısını zorlayarak açmasıyla, bodrumda yaşayan bu kişi bulundu.

Adını 'Jeremy' olarak belirten bu istilacı adam, bodrumda kendine bir yaşam alanı oluşturmuştu ve polisler onun bulunduğu alandan televizyon, giysiler ve fotoğraflar çıkardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.