Hakan Peker belediye başkan adayı!

Hakan Peker belediye başkan adayı!

2024'deki yerel seçimlerinde Hakan Peker'in belediye başkan adayı olacağı iddia edilmişti. Hakan Peker bu iddiaları doğruladı. İşte detaylar…

Hakan Peker belediye başkan adaylığı ile ilgili yaptığı açıklamada, "Bu radikal projelerin parayla alakası yok. Fikir ve uygulamayla ilgili bir şey. Farklı bir yerin belediye başkanı olmak adına bir isteğim yok. Seni Safranbolu’ya Belediye Başkanı yapmayalım da şuradan gir oradan başkan ol deseler onu kabul etmem. Ben özellikle Safranbolu halkıyla bütünleştiğim, oranın halkıyla bir şey yapmak istediğim için orayı seçtim. Ve arkamdan “hadi” diye de olumlu bir itme var" ifadelerini kullandı.

Hangi partiden aday olacağı konusunda ise Hakan Peker, "Peki görüştüğünüz bir parti var mı?" sorunu Peker, "Şu anda özellikle görüştüğümüz bir parti yok. Bir takım ufak tefek görüşmeler oluyor ama direkt ben yapmıyorum bu görüşmeleri daha çok yakınlarım, arkadaşlarım o işle ilgileniyorlar. Şu an bir parti ile görüşmek için erken. Belki bir partiyle seçime gidebiliriz belki de partiyle olmazsa bağımsız girebilirim. Ama her şekilde önümüzdeki yerel seçimlere gireceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.