EXXEN nasıl üye olunur? EXXEN üyelik kaç lira?

EXXEN nasıl üye olunur? EXXEN üyelik kaç lira?

Türkiye’de sporsever milyonlarca insan var. Gerek dünyadan gerekse de Türkiye’den çeşitli spor dalları, milyonlarca insan tarafından takip ediliyor. Peki, EXXEN nasıl üye olunur? EXXEN üyelik kaç lira? İşte detaylar:

Türkiye, başlı başına bir spor ülkesi… Özellikle de Avrupa ve dünyada futbol, basketbol ve voleybolda yakalanan başarılarla beraber Türkiye’de spor organizasyonlarının izlenilirliği arttı. Ancak, spor organizasyonları hepsi ücretli yollarla izlenebiliyor. İnsanlar da çeşitli soruların yanıtlarını arayarak sevdikleri spor dallarında oynanan mücadeleleri kaçırmak istemiyor. Peki, EXXEN nasıl üye olunur? EXXEN üyelik kaç lira? Tüm detaylar haberimizde:

exxen-2.jpg

EXXEN ÜYELİK KAÇ LİRA?

EXXEN, geçtiğimiz iki yıldır Avrupa kupalarının Türkiye’deki yayıncı kuruluşluğunu yapıyor. EXXEN, bu yılda Avrupa’da Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi’nin yayıncı kuruluşu olmaya devam ediyor. Ayrıca EXXEN bu yıl, Suudi Arabistan Ligi ve Hollanda Ligi’ni de yayın havuzuna ekledi.

exxen-3.jpg

Büyün bu spor organizasyonlarını izlemek isteyen sporsever vatandaşlar için EXXEN iki farklı üyelik sunuyor. Bunlardan biri reklamlı, diğeri ise reklamsız spor paketleridir. İşte EXXEN Spor’da spor paketleri ve fiyatları:

  • Reklamlı Spor Paketi

Bu paketin fiyatı 188,50 TL’dir.

  • Reklamsız Spor Paketi

Bu paketin fiyatı ise 220,90 TL’dir.

exxen-4.jpg

EXXEN NASIL ÜYE OLUNUR?

EXXEN’e üye olabilmek için öncelikle plan.exxen.com adresine girmek ve aşağıdaki üyelik adımlarını takip etmeniz gerekmektedir. O adımların hemen ardından EXXEN yayınlarını izlemeye hemen başlayabilirsiniz.

exxen-5.jpg

  1. EXXEN’in web sitesine girip “Üye Ol” butonuna tıklayın.
  2. Üyelik bilgilerinizi tanımlayın.
  3. Daha sonra ise hangi paketi satın almak istiyorsanız o paketi seçin.
  4. Ödeme işlemini de yaptıktan sonra EXXEN üyeliğinizi başlatın.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.