Bu olayın sırrı hala çözülemedi

Bu olayın sırrı hala çözülemedi

Daha önce Esenyurt'ta ortaya çıkan elektrik kablolarındaki ayakkabılar şimdi de Bağcılar'da görüldü. Mahalleli ise bu durumun altında gizemli olayların olduğunu iddia ediyor.

Mahalle sakinlerini tedirgin eden bu esrarengiz olayın nedeni hala gizemini korurken, farklı iddialar da ortaya atıldı. Bazı vatandaşlar, ayakkabıların çocuklar tarafından tellere atıldığını düşünürken, diğerleri daha karanlık bir iddiayı gündeme getirdi. Buna göre, mahallede uyuşturucu ticareti yapan kişiler, bölgelerini işaretlemek amacıyla bu yöntemi kullanıyor olabilir. Bu durum, Esenyurt'taki halk arasında endişe ve kafa karışıklığına sebep oldu.

manset.jpg

"HER YERDE TELDE AYAKKABILAR VAR"

Show Haber'de yer alan habere göre, Esenyurt'ta elektrik tellerine asılan ayakkabılar herkesin dikkatini çekiyor. Mikrofon uzatılan bir vatandaş, "Esenyurt'u dolaş, her yerinde bu telde ayakkabılar vardır. Bazısı uyuşturucu satılan yerlerde genellikle bundan atıyorlar diyorlar" şeklinde ifade ederek olayın arkasında olası bir mesaj veya işaret olduğunu belirtti.

Mahalle sakinleri ise konu hakkında farklı görüşlere sahip. Kimi vatandaşlar, bu ayakkabıların çocuklar ve gençlerin basit bir eğlencesi olduğunu düşünüyor ve "Çocuklar gelip oradan ayakkabıyı, çöpü alıp atıyorlar" diyor. Ancak diğer bir grup vatandaş, bu durumun uyuşturucu ticareti yapan kişilerin bölgelerini işaretlemek için kullanılabileceği ihtimalini dile getiriyor ve "İçiyorlar, içiyorlar, ona saldırıyorlar, buna saldırıyorlar" şeklinde endişelerini dile getiriyor.

"UYUŞTURUCU TİCARETİ YAPILIYOR"

Bazılarına göre tellere ayakkabıları atanlar mahallenin yaramaz çocukları, bazılarına göre ise bu çocukların eğlencesi denecek kadar basit bir şey değil. Vatandaşlardan biri ise, "Çocuklar ile ilgili bir şey yok. Uyuşturucu ticareti oluyormuş diye ben duydum" ifadelerini kullandı.

İddiaya göre mahallede uyuşturucu ticareti yapan kişiler bölgelerini işaretlemek için bu yöntemi kullanıyor. Mahalle sakinleri ise o ayakkabıların kaldırılmasını istiyor.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.