Atakan Özyurt yaptığı hareketle eleştiri topladı

Atakan Özyurt yaptığı hareketle eleştiri topladı

Kafalar isimli Youtube ekibinden Atakan Özyurt, geçtiğimiz günlerde Gürcistan’da video çekti. Videoda çalışanına sinirlenen Özyurt, canlı yayında çalışanını kovdu. İzleyicilerinden ise tepkiler çığ gibi büyüdü.

Kafalar ismindeki Youtube kanalı olan Atakan Özyurt, Bilal Hancı ve Fatih Yasin, Gürcistan'da bir program çekti. Kafalar ekibinden Atakan Özyurt bu programda çalışanına yaptığı hareketle tepki topladı.

Atakan Özyurt, Bilal Hancı ve Fatih Yasin'in yönettiği Kafalar Youtube kanalında "Gürcistan'da 100 Lari ile bir gün geçirmek" adlı videoda Atakan Özyurt'un gergin tavırları izleyenlerden eleştiri topladı.

Yemek yedikleri bir restoranda hesabı ödemeden kalkan Özyurt, çalışanının onun yerine para ödemesine çok sinirlendi. Bunun ardından canlı yayında çalışanını kovdu.

ÇALIŞANINI KOVDU

Masaya geri dönen Atakan Özyurt, "Sen benim paramı mı verdin?" diyerek çalışanına bağırmaya başladı.

Fenomen Özyurt, "Sen derhal İstanbul'a dönüyorsun. Paralarımı ver" deyince ortalık karıştı. O anları yayınlayan Kafalar ekibine eleştiri yağdı. Atakan Özyurt'a "Geldiğin yeri unutma", "Ne büyük saygısızlık", "Yaptığın çok ayıp" gibi yorumlar yağdı.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.