Ankara'da Teknofest'in ilk gününde vatandaş yoğun ilgi gösterdi

Ankara'da Teknofest'in ilk gününde vatandaş yoğun ilgi gösterdi

Dünyanın ilk ve tek Uzay, Havacılık ve Teknoloji festivali Teknofest'in ilk günü geride kaldı. Çeşitli gösterilerin olduğu birinci günde yoğun kalabalıklar görüldü.

Düzenlenmeye başladığı ilk günden itibaren herkesin ilgiyle takip ettiği Teknofest, ilk kez Ankara'ya geldi. Ankaralıların günler öncesinden merakla beklediği Teknofest’te ilk gün geride kaldı. Ankaralılar festivalin birinci gününde birbirinden eğlenceli aktiviteler gerçekleştirdi. Alanda kurulu stantları gezen başkentli vatandaşlar, öğleden sonra başlayan uçak gösterilerini izledi.

DEVLET TEMSİLCİLERİ DE GELDİ

Türkiye’nin önemli savunma sanayi şirketlerinden biri olan BAYKAR'ın yönetim kurulu başkanı Haluk Bayraktar, alana gelen üst düzey devlet yetkililerini alanda ağırladı. Afrika'nın çeşitli ülkelerinden gelen bakan düzeyinde devlet yetkilileri de alanda gezerek teknolojinin nabzını tuttu.

basliksiz-1-003.jpg

YÜZBİNLER AKIN ETTİ

Dün başlayan ve Ankara'da ilk kez gerçekleştirilen Teknofest, kapılarının açıldığı ilk andan itibaren ziyaretçi akınına uğradı. Öğleden sonra daha da kalabalıklaşan alanda adım atacak yer bulmakta zorluk çekildi. Tahminlere göre Teknofest Ankara'nın ilk gününde 200 binden fazla Ankaralı, Teknofest heyecanı yaşamış oldu.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.