ANKABİR’den Çalışma Bakanlığı’na ziyaret

ANKABİR’den Çalışma Bakanlığı’na ziyaret

Ankara Uluslararası Batı Karadeniz Birliği (ANKABİR) Genel Başkanı Tuncay Gencer’den Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na ziyaret. Gençer, “Çalışma hayatındaki barışın sağlanması için bürokratik temsilde de adalet sağlanması elzemdir” dedi.

Ankara Uluslararası Batı Karadeniz Birliği(ANKABİR) Genel Başkanı Tuncay Gençer ve beraberindeki heyet, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına ziyaret gerçekleştirdi. Genel Başkan Tuncay Gençer ve beraberindeki heyet, Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın ve Dış İlişkiler Genel Müdürü Oğuz Tuncay’a nezaket ve hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

habericifarukabe.jpg

“SAMİMİYET İÇİN TEŞEKKÜRLER”

ANKABİR Genel Başkanı Tuncay Gençer, ziyaret sonrası gazetemize yaptığı açıklamada, “Çalışma hayatındaki barışın sağlanması ve bürokratik temsil de de adalet sağlanmasının elzemdir. Bölgemiz adına yapılan özel ve Kamu projelerinin takibi, lobi ve lojistik gayretleri hakkında bilgi verildi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının geleceğe dair perspektifi hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Bakanımıza ve Genel Müdürümüze içten ve içerikli sohbetleri, samimi, samimi niyetli ve nezaketli kabulleri için en içten şükranlarımızı iletmeyi bir borç biliriz” ifadelerini kullandı.

habericifarukebee.jpg

KATILIM TAM KADRO OLDU

Ankara Uluslararası Batı Karadeniz Birliği’nin Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın ve Dış İlişkiler Genel Müdürü Oğuz Tuncay’a gerçekleştirilen ziyarete; ANKABİR Genel Başkanı Tuncay Gençer, Başkanvekili Hasan Kaya, Genel Sekreter Dr Yaşar Okur ile üyelerimiz İsmail Yılmaz, Zeki Tunçkaya, Haydar Çakırtekin, Nizamettin Ören, Yaşar Yıldırım, Fulya Kırımoğlu, Av. İlayda Meray, Tahsin Oğuz, Cemal Kazak ve Sevim Ünal'ın katılım sağladı.

Faruk Gökyurt / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.