Ankara'da Yeniden Refah sesleri

Ankara'da Yeniden Refah sesleri

Yeniden Refah Partisi Ankara İl Başkanlığı 3. Olağanüstü Kongresini Necmettin Erbakan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirdi. Yoğun bir katılımla gerçekleşen kongrede bir önceki il başkanı Mustafa Yanılmaz delegelerin oyu ile tekrar il başkanı olarak seçildi.

Yeniden Refah Partisi genel başkanı Fatih Erbakan’ın telefon ile bağlandığı kongrede birlik mesajları dikkat çekerken, yaklaşan yerel seçimler üzerinden liyakat esasları ve ülke refahı gibi konular da tartışıldı.

Yerel seçimlerin önemine vurgu yapan Refah Partisi Ankara İl Başkanı Mustafa Yanılmaz, gazetemize şu açıklamalarda bulundu: ‘’Öncelikle kongremize katılan İlksayfa Gazetesi’ne teşekkür ediyorum. Yeniden Refah Partisi olarak seçimden yeni çıktık. Yerel seçimlerin hazırlığına hızlı bir şekilde tekrardan başladık. Kongre sonrası Ağustos ayı gibi aday adaylarımızı belirleyeceğiz. Saha çalışmalarımızı sıkıştırmadan rahat bir şekilde yılsonuna kadar da belediye başkan adaylarımızı belirleyeceğiz. Cumhur İttifakı ile birlikte hareket etsek de kendi adaylarımızı çıkartmayı hedefliyoruz. İlerleyen süreçlerde nasıl hareket edeceğimizi parti büyüklerimiz ve Parti başkanımız ne karar verecek göreceğiz. Kısacası ittifaktan bağımsız olarak kendi seçim çalışmalarımıza azimle devam edeceğiz.’’

4.png

FATİH ERBAKAN’DAN MESAJLAR

Fatih Erbakan, ‘’Öncelikle kongremiz hayırlı uğurlu olsun. Kongremize katılan, bizi yalnız bırakmayan tüm çalışma arkadaşlarıma, basın ve güvenlik mensuplarına teşekkürlerimi iletiyorum. Merhum liderimiz Erbakan Hocamızı ‘İstanbul’u alan dünyayı Ankara’yı alan da Türkiye’yi alır’ sözünden hareketle yerel seçimler öncesi tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyor başarılar diliyorum’’ ifadelerinde bulundu.

‘’Ankara İl başkanımız Mustafa Yanılmaz’a ve yeni yönetim kurulu üyelerimize görevlerinde muvaffakiyetler ve yeni zaferler diliyorum’’ şeklinde konuşmasına devam eden Erbakan, ‘’Milletimizin teveccühü ile partimizi meclise taşıdık. Yeniden Refahlılar olarak doğru ya doğru yanlışa yanlış demeye kimseden çekinmeden devam edeceğiz. Milletimizin maddi ve manevi sıkıntılarından kurtuluşuna vesile olacağız. Tarih boyunca milli görüşün mecliste olduğunda milletin hayrına yaptığı çalışmalar herkesin malumudur. Yerel seçimle büyük önem arz ediyor. Milli görüşü milli görüş yapan belediyedeki üstün başarıları olmuştur. Teşkilatlarımızla seferberlik ilan ederek seçimlere çalışacağız. Milli Görüş belediyeciliği halka hizmet hakka hizmet demektir. Yolsuzluğun, adam kayırmanın, çifte standartın ortadan kalktığı belediye demektir. Halkın derdiyle dertlenen onlara tepeden bakmayan bir belediyecilik anlayışıdır. Boğazına kadar borca batmış değil bir kuruş borcu olmayan bir anlayıştır. Milli Görüş, geçmişte bu millete belediyeciliğin nasıl yapıldığını göstermiştir. Belediyeleri borca batırarak değil aksine artırarak millete hizmet etmiştir. Önümüzdeki yerel seçimlerden sonra milletimiz özlediği belediyecilik anlayışına kavuşacaktır. Hedeflerimizi gerçekleştirebilmek için büyük bir arzuyla şimdiden çalışmaya başlayacağız. Tüm katılımcıları hürmet ve muhabbetle selamlıyorum’’ diyerek yerel seçimler konusunda dikkat çeken mesajlar verdi.

il-baskani-2.png

YENİDEN MUSTAFA YANILMAZ

Parti delegeleri tarafından Ankara İl Başkanlığı’na tekrar seçilen Mustafa Yanılmaz teşekkür konuşması gerçekleştirdi. Çalışmanın ve azmin önemini vurgulayan Yanılmaz şu açıklamalarda bulundu: ‘’Yıkılmaz kale gibi olup aslında kağıttan kule olan sırça köşklerine sığınmış zavallılara, Bizans oyun ve stratejilerine kafa yoranlara karşı mücadele veren, inandığı hedefine kilitlenen ve sadece yaratana güvenen, canından vazgeçen, Sultan Alpaslan’dan Malazgirt’te ot toplayanlara, Sultan Süleyman’dan Fatih’e, Profesör Dr. Necmettin Erbakan hocama, genel başkanımız Fatih Erbakan ve tüm kutlu dava arkadaşlarıma selam olsun. Bitmeyen dualar zaferlerin müjdecisidir. Yavuzlar misali çölleri aştık. Kendi hikâyesinin kendi senaryosunu yazan bir gelenekten geliyoruz. Sosyolojide İbn Haldun, matematikte Cabir, tasavvufta Gazali, felsefede Farabi, mimaride Sinan, coğrafyada Piri Reis, dünya mizanı kurma gayretinde ise Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın temsilcileriyiz. Herkes için Refah diye yürüdüğümüz bu yolda tek bir hedefimiz var o da tüm insanlığın refahıdır. Liyakat sahibi ve milli görüşü kendine şiar edinmiş kadrolar ülkemizi yeniden refaha kavuşturacaktır. Güzide vatanımız, milli ve manevi değerlerimiz için gelecek nesillerimiz için bir şeyler yapmayı dert edinen, çözüm ve projeler üretmeye gönüllü herkese partimizin kapıları ardına kadar açıktır. Başta genel başkanımız sayın Fatih Erbakan olma üzere beni bu göreve tekrar layık gören delegelerimize teşekkür ediyorum’’ diyerek cümlelerini noktaladı.

3.png

Kongre Yeniden Refah Partisi milletvekilleri Ali Yüksel, Doğan Bekin ve genel başkan vekili Prof. Dr. Doğan Aydal, genel başkan yardımcısı Mehmet Altınöz’ün konuşmalarının ardından sona erdi.

Mikail Karaman / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.