Yeniden Refah adayı Mustafa Erdoğan: Çubuk’ta seçimi kazanacağız

Yeniden Refah adayı Mustafa Erdoğan: Çubuk’ta seçimi kazanacağız

Gazetemize özel açıklamalarda bulunan Yeniden Refah Partisi Çubuk Belediye Başkan Adayı Mustafa Erdoğan, “Çubuk halkı tarafından büyük bir sevgi ile karşılaşıyoruz. 31 Mart akşamı Çubuk, Yeniden Refah Partisi belediyeciliğine geçmiş olacak” dedi.

Başkentte seçim çalışmaları hızla devam ederken adaylar, vatandaşlarla bir araya gelerek vaatlerini anlatıyor. Yeniden Refah Partisi'nin Etimesgut Kurucu İlçe Başkanlığı’ndan daha önce görev alan Mustafa Erdoğan, adaylığı ilan edilmesinin ardından, Çubuk halkının isteklerini yakından görmek için sahalara indi. Gazetemize özel açıklamalarda bulunan Yeniden Refah Partisi Çubuk Belediye Başkan Adayı Mustafa Erdoğan, “Çubuk halkı tarafından büyük bir sevgi ile karşılaşıyoruz. 31 Mart akşamı Çubuk, Yeniden Refah Partisi belediyeciliğine geçmiş olacak” dedi.

yrp.jpg

“ÇUBUK'TA SEÇİMİ KAZANACAĞIZ”

31 Mart akşamı Çubuk, Yeniden Refah Partisi belediyeciliğine geçmiş olacak diyerek yapılacak çalışmalar hakkında bilgi veren Yeniden Refah Partisi Çubuk Belediye Başkan Adayı Mustafa Erdoğan, “Çubuk başta olmak üzere Akyurt ve Pursaklar AK Parti'de olan yerler fakat buna rağmen yeterince hizmet alamıyor. Seçildiğimiz zaman bölgenin belediye başkanları olarak bir an önce buraya hizmet gelmesi için el birliği halinde çalışıp bu sorunu çözmemiz gerekecek. Milli Görüş Belediyeciliği olarak 1994'te nasıl inanılmaz hizmetler yaptıysak şimdi de buna hazırız. Genel Merkezimiz, kaynak ve istihdam paketleri olarak 7 bin 500 sayfalık her bölge için proje hazırladı. Kısa bir zaman dilimi içerisinde tüm projelerimizi Çubuk ilçemiz için tek tek paylaşacağım. Çubuk'ta seçimi inşallah kazanacağız. 31 Mart akşamı Çubuk, Yeniden Refah Partisi belediyeciliğine geçmiş olacak” ifadelerini kullandı.

yrp1.jpg

“CİDDİ ANLAMDA BİR DESTEK VAR”

Çubuk’taki en büyük eksiklerinden birinin ulaşım olduğunu dile getiren Erdoğan, “Önceliğimiz ulaşım, istihdam, tarım, üretim, sanayi, eğitim olacak. Sahada gezdiğim süre zarfında da bu durumu yakından görme fırsatım oldu. Bunun yanı sıra diğer bir eksiğe gelecek olursak ilçeye yatırım yapılmıyor. Yeni Refah Partisi olarak Çubuk’ta devamlı sahadayız. Vatandaşlar tarafından büyük bir ilgi var. Çubuk halkı tarafından büyük bir sevgi ile karşılaşıyoruz. Ciddi anlamda bir destek var. Sahada hemşehrilerimizin teveccühü bizi mutlu ediyor. Çubuk halkının değişim istediği gözle görünür bir durum” şeklinde konuştu.

yrp2.jpg

“METRO YAPILMASI İÇİN GAYRET GÖSTERECEĞİZ”

Ankara'nın en eski ilçesi olan Çubuk hizmet açıcısından da en geri kalan ilçelerden birisi. İlçe de her şeyin sil baştan tekrar inşa edilmesi gerekiyor diyen Erdoğan, sözlerine şu şekilde devam etti:

“Çubuk, yüzölçümü olarak Çankaya ve Keçiören'den 7 kat daha büyük bir alana sahip. Çubuk'ta çok büyük tarım arazileri var, burada bir an önce modern tarıma geçilmesi için çalışacağız. 100 bin nüfuslu ilçede istihdam, sanayi ve üretim için çalışmalarımız hazır ve uygulamaya geçmeye bekliyor. İlçedeki otobüs seferleri oldukça az ve bundan dolayı yetersiz kalıyor. İlçemizde Yıldırım Beyazıt Üniversitesi ve Ankara'nın dünyaya açılan kapısı olan Esenboğa Havalimanı var. Burası yıllarca ihmal edilmiş. Dünyanın tüm başkentlerinin havalimanlarında metro ulaşımı var ama bizde yok. İlk öncelik olarak Çubuk'a metro yapılması için gayret göstereceğiz.”

yrp3.jpg

“ÜYE SAYIMIZ 350 BİNE YÜKSELDİ”

Son olarak partideki üye sayısının yükseldiğini vurgulayan Erdoğan, “Mayıs ayında gerçekleşen genel seçimlere girdiğimizde Türkiye genelinde yüzde 2,90 oranında bir oy aldık. Ankara bazında ise aldığımız oy yüzde 2 oranına sahipti. Son olarak baktığımızda 3 ay gibi kısa bir sürede üye sayımız 350 bine yükseldi. Genel seçimlerden sonra partimize ciddi anlamda bir katılım oldu” diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak:Rüveyda Aslıipek

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.