Solo Türk yarınki şovu için hazırlandı

Solo Türk yarınki şovu için hazırlandı

Cumhuriyet Bayramı’nın 100’üncü yıl kutlamaları için hazırlıklar bugün de devam etti. Yarın Ankara başta olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanında gerçekleştirilecek etkinlikler için süreç devam ederken Solo Türk’te yarınki uçuşu için bugün prova yaptı.

Dev gösterilerin yapılacağı 29 Ekim için son hazırlıklar bugün gerçekleşti. Ankara’nın her yanı kırmızı beyaza boyanırken, tüm şehir al bayrakla donatıldı. Sabah saatlerinde yapılacak kortej yürüyüşü için Ulus’taki son hazırlıklar bugün tamamlandı. Öte yandan Anıtkabir’de yarın saat 13’te gerçekleştirilecek Solo Türk gösterisinin provası da 17’den sonra Ankaralıları büyüledi. Ankara’nın merkezi üzerinde şovunu gerçekleştiren Solo Türk, izleyenleri kendisine hayran bıraktı. Solo Türk’ün prova uçuşu, Ankara Trafik’in sosyal medya hesaplarından da paylaşıldı.

İSTANBUL’DA DEV GEÇİT

29 Ekim Pazar günü Cumhuriyet’in 100. yılına özel 100 gemi ile birlikte İstanbul Boğazı’nda geçit töreni yapılacağını açıkladı. Geçit töreninde boğazdan geçecek gemilere TCG Anadolu gemisinin liderlik edeceğini ifade edildi.

donanma-001.jpg

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılı kutlamaları dolayısıyla Milli Savunma Bakanlığı’nın duyurduğu geçit töreni, Türk donanması tarihinde bir ilki ifade edecek. 29 Ekim Pazar günü İstanbul Boğazı’nda 100 gemi geçit töreni gerçekleştirecek. Gemilere TCG Anadolu gemisi de eşlik edecek. Ayrıca gemilerin boğazı geçişi esnasında 20 savaş uçağı göklerde yerini alacak. Gemilerin geçişi esnasında boğazda 101 pare top atışı yapılacak.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.