Rey Mysterio öldü mü? Rey Mysterio’a ne oldu?

Rey Mysterio öldü mü? Rey Mysterio’a ne oldu?

Sosyal medyada gündeme gelen Rey Mysterio öldü mü sorusunun cevabı merak ediliyor. Peki, bu söylentiler doğru mu; gerçekten Rey Mysterio öldü mü? Rey Mysterio’a ne oldu? İşte cevabı:

Sosyal medyaya şok etkisi oluşturacak bir söylenti ortaya atıldı. Profesyonel güreşçi Rey Mysterio'un yaşamıyla ilgili bu söylenti kısa sürede yayıldı.

Arama motorlarında Rey Mysterio öldü mü ve Rey Mysterio'a ne oldu sorularının cevabı aranmaya başlarken, ünlü isim hakkında çıkan bu iddialar sevenlerini derinden üzdü.

Evet.. Sosyal medyada gündeme gelen Rey Mysterio öldü mü ve Rey Mysterio'a ne oldu sorularının cevabı merak ediliyor. Peki, bu söylentiler doğru mu; gerçekten Rey Mysterio öldü mü? Rey Mysterio’a ne oldu? İşte cevabı:

REY MYSTERİO ÖLDÜ MÜ?

Edinilen bilgilere göre, profesyonel güreşçi olan Rey Mysterio’nun oldukça büyük bir hayran kitlesi bulunmaktadır. Mysterio hakkında çıkan ölüm haberleri asılsızdır. Yakın çevresinden Rey Mysterio hakkında bir açıklama yapılmamıştır.

REY MYSTERİO KİMDİR?

Asıl adı Óscar Gutierrez olan ve ringlerde Rey Mysterio olarak tanınan güreşçi, 11 Aralık 1974 Chula Vista Kaliforniya’da dünyaya gelmiştir. Meksika asıllı Amerikalı profesyonel güreşçidir. Şu anda WWE ile sözleşme imzalamış ve Raw markası altında profesyonel olarak güreşmeye devam etmektedir.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.