Polatlı Belediyesi İstiklal Mahallesi’nde bulunan dokuz meskeni satıyor

Polatlı Belediyesi İstiklal Mahallesi’nde bulunan dokuz meskeni satıyor

Polatlı Belediyesi, yaptığı açıklamada İstiklal Mahallesi’nde bulunan dokuz adet meskeni açık artırma usulü ile satacağını duyurdu. Belediyenin kendisine ait olan meskenlerinin en pahalısı iki milyon lira olarak dikkat çekti.

Polatlı Belediye Başkanlığı, İstiklal Mahallesi’nde bulunan kendisine ait dokuz meskeni ihale usulü satacağını açıkladı. Belediyeden yapılan ihale duyurusunda; çeşitli büyüklükte ve konumda yer alan meskenlerin en pahalısının iki milyon lira olduğu vurgulandı. Meskenlerin satış ihalesi ile ilgili yapılan açıklamada, “İhaleler açık arttırma usulü ile 27 Ekim 2023 Cuma günü saat 15.05’de başlamak üzere ihale ilanında belirtilen saatler aralığında Polatlı Belediyesi Esentepe Mahallesi Nasrettin Hoca Bulvarı No:5 Polatlı- Ankara adresinde, belediye encümeni huzurunda yapılacaktır” bilgisi verildi.

polatli1.jpg

İHALEYE NASIL BAŞVURULUR?

Polatlı Belediyesi habere konu olan mesken satışı ihalesi hakkında ayrıntıları ise şu şekilde oldu: “İhale şartnamesi Polatlı Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü'nde Esentepe Mahallesi Nasrettin Hoca Bulvarı No:5 Polatlı-Ankara adresine mesai saatleri içerisinde görülebilir ve bedel karşılığında bu adresten temin edilebilir. İhale Şartname ve geçici teminat bedeli Belediyemiz veznesine veya Belediyemizin Türkiye Ziraat Bankası TR 1200 0100 0011 0528 4650 5001 IBAN numaralı hesabına yatırılacaktır”. Ayrıca, posta yolu ile ihaleye katılmak isteyen katılımcılar ise şu yolu izleyecek, “Postayla yapılacak başvurular için adresimiz Polatlı Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü Esentepe Mahallesi Nasrettin Hoca Bulvarı No:5 Polatlı-Ankara adresine gönderebilir. Fakat ihaleye katılım için “Telgraf veya faksla yapılacak müracaatlar ve postada meydana gelebilecek gecikmeler kabul edilmeyecektir.”

polatlibelbina.jpg

İHALE İÇİN İSTENİLEN BELGELER

Polatlı Belediyesi tarafından açık artırma usulü ile satışa çıkarılan dokuz adet meskeni satın almak isteyen kişilerden şu belgelerin talep edildiği açıklandı:

“Kanuni ikametgâh sahibi olmak, nüfus cüzdanı sureti, geçici teminat, şartname ve şartname alındı makbuzu, başkası adına ihaleye katılacaklar için usulüne uygun olarak düzenlenmiş noter tasdikli vekâletname, noter tasdikli imza beyannamesi” olduğu bildirildi. Tüzel kişiler ihaleye katılacaksa, Ticaret ve Sanayi Odasından veya ilgili esnaf ve sanatkârlar odasından kayıtlı olduğunu gösteren ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış belge, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri, tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile yetkili olduklarını gösterir noterlikçe tasdik edilmiş yetki belgesi.”

polatli3.jpg

SON TESLİM GÜNÜ 27 EKİM

Polatlı Belediyesi mesken satışı ihalesi için son olarak şu uyarılarda bulundu: “İsteklilerin ihaleye katılabilmek için belirtilen belgeler ile belediyeden temin edecekleri şartname ve şartname bedel makbuzu ile birlikte ihale dosyalarını 27.10.2023 Cuma günü saat 15.00’e kadar Polatlı Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğüne teslim etmeleri zorunludur. İlan olunur.”

Faruk Gökyurt / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.