OYAD’tan SAVDES-SEN’e ziyaret

OYAD’tan SAVDES-SEN’e ziyaret

Ordu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Ömer Öztürk, SAVDES-SEN Genel Başkanı Tuncay Cengiz'e Savunma Büro ve Destek Hizmetleri Sendikası Genel Merkezi'nde ziyarette bulundu.

Ordu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Ömer Öztürk; OYAD Genel Sekreter Mehmet Küçükeken, OYAD Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Tanrıseven ve OYAD Ankara İl Temsilcisi Ahmet Kuş ile birlikte SAVDES-SEN Genel Başkanı Tuncay Cengiz' e Savunma Büro ve Destek Hizmetleri Sendikası Genel Merkezi'nde ziyarette bulunuldu.

habericifarukabe.jpg

Ziyarette OYAK gündemli konular ve yürütülen hukuki çalışmalar başta olmak üzere Sivil Memurların özlük halkları hususunda yapılan faaliyetler hakkında da teatide bulunuldu. OYAD Genel Başkanı Sayın Ömer Öztürk SAVDES-SEN'in sivil memurların özlük hakları ile ilgili yaptığı haklı mücadeleye OYAD ailesi olarak tam destek verdiklerini ve her zaman yanlarında bulunacaklarını ifade etti.

SAVDES-SEN Genel Başkanı Tuncay Cengiz, OYAD Başkanı Ömer ÖZTÜRK'e ziyaret anısına bir plaket takdim etti. Ziyarette SAVDES-SEN Genel Başkan Vekili Müceddin Şimşek de hazır bulundu. Belirlenen konularda iş birliği ve dayanışmanın artırılması hususunda başkanlar ortak mutabakata vardı.

Haber Merkezi / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.