OYAD’dan anlamlı ziyaret

OYAD’dan anlamlı ziyaret

Ordu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan bir heyet, Ankara İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Hayrettin İpekoğlu'na ziyarette bulundu.

Ordu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Ankara İl Sivil Toplum İlişkiler Müdürü Hayrettin İpekoğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette, dernek çalışmalarından bahsedilirken sohbet havasında bilgi akışı sağlandı. Ziyarete OYAD Genel Başkanı Ömer Öztürk, Genel Sekreter Mehmet Küçüken, Genel Başkan Yardımcısı ve OYAD Arama Kurtarma Koordinatörü Şahin Özben, OYAD Ankara İl Temsilcisi Ahmet Kuş katıldı.

adamlar.jpg

FİKİR ALIŞVERİŞİ YAPILDI

Ziyaret kapsamında Ordu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin tanıtımı yapılmış, yapılan dernek faaliyetleri ile özellikle deprem bölgesindeki çalışmalar hakkında bilgiler verilmiş olup yeni dönemde toplumsal fayda sağlayacak projeler konusunda Ankara İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Sayın Hayrettin İpekoğlu’nun değerli görüşleri alınarak fikir alışverişi yapıldı. OYAD Başkanı Ömer ÖZTÜRK yaptığı açıklamada; İpekoğlu’na yakın ilgisinden dolayı Ordu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği adına teşekkürlerini sundu.

PEKİ, OYAD NEDİR?

Türk Silahlı Kuvvetlerin her kademesinde görev yapan subay, astsubay, uzman çavuş ve sivil memurların, alın teri ve emeklerinin karşılığı olan maaşlarının bir kısmı ile kurulan Ordu Yardımlaşma Kurumu (OYAK) taki birikimlerinin korunması. Geleceğe daha güvenle bakılması, daha iyi yönetilmesine katkıda bulunmak amacıyla, kurulmuş mesleki bir dernektir. OYAD Genel Başkanlığı Ömer Öztürk tarafından yürütülüyor.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum