Otomobil tutkunlarının heyecanla beklediği festival Ankara’da başladı

Otomobil tutkunlarının heyecanla beklediği festival Ankara’da başladı

Otomobil tutkunlarının heyecanlı bekleyişleri son buldu. Başkent Millet Bahçesi´nde başlayan Türkiye Klasik Otomobil Festivali’nde, Türkiye’nin dört bir yanından gelen otomobiller, meraklılarıyla buluştu. Eski model araçlar görsel şölen oluşturdu.

Ankaralıların sabırsızlıkla beklediği Klasik Otomobil Festivali başladı. Altındağ Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Festival’de renk renk, birden fazla model otomobil görsel şölen oluşturdu. Türkiye’nin dört bir yanından gelen otomobiller 14-15 Ekim tarihleri arasında Başkent Millet Bahçesi´nde sergilenecek.

ruveyda-1-001.jpg

2022 yılında Altındağ Belediyesi, Antika Otomobil Federasyonu ve Ankara Klasik Otomobilciler Kulübü iş birliğiyle Altındağ´da Başkent Millet Bahçesi´nde gerçekleşen festivale 400 otomobil katılım sağlamıştı. Bu yıl 2’ncisi düzenlenen festivale bine yakın otomobil görücüye çıktı. Festival, klasik otomobil tutkunları için unutulmaz bir deneyim sunacak.

ruveyda-2.jpg

“60’LI, 70’Lİ YILLARA DÖNECEKLER”

Türkiye Klasik Otomobil Festivaline katılım sağlayan Ankara Volkswagen Fun Clup Başkanı Olgun Şensoy, “İyi ki buradayız. Burada getirmiş olduğumuz 52 aracımız var. Bize verilen bütün alanı biz gördüğünüz gibi tıka basa doldurduk. 1957’den 1974 yılına kadar araçlarımız var. Günlük kullandığımız araçlar değil. Özel günlerde çıkarıyoruz. Şuan katılım gayet güzel, çok iyi gidiyor. İnsanların buraya katılım sağlaması bizim için çok önemli. Eskiye karşı bir merak, özlem var. Eskiden her şey güzeldi. Vatandaşlar, eski yollara özlemini belki bugün burada, bu arabaları izlerken hissedecekler. 60’lı yıllara, 70’li yıllara dönecekler. O yaşı gören insanların gözünden film şeritleri gibi o günleri geçecek. Biz bu güzelliği hep beraber bütün arkadaşlarımızla o güzelliği yaşatıyoruz” şeklinde konuştu.

ruveyda-3.jpg

ANKARA MİLLET BAHÇESİ OTOBÜS SEFERLERİ

Başkent Millet Bahçesi’ne Ankara Büyükşehir Belediye binası önünden yaya girişinden girebilirsiniz. Akköprü metro durağında inerek Ankamall yanında bulunan üst geçidi kullanarak ulaşabilirsiniz ya da Büyükşehir Belediye binası önüne kadar yürüyerek ulaşım sağlayabilirsiniz. AKM durağında inerek de rahatlıkla ulaşım sağlayabilirsiniz. Bunların yanı sıra Başkent Millet Bahçesi’ne ulaşım sağlayabileceğiniz otobüs seferleri;

ruveyda-5.jpg

501: Akinci-Sihhiye

502: Kahramankazan-Sıhhiye

504: Yenikent-Sihhiye

514: Çimşit-Sihhiye

523: Sincan-Polatli 2. Cad.-Sihhiye

525: Plevne Mah.-Sihhiye

533: Elvankent-Istanbul Yolu-Sihhiye

535: Etimesgut-Ulus

539: Sincan-Siyahlale Sokak-Polatlı 2.Cadde-Sıhhiye

547: Topçu Mahallesi-Ulus-Sihhiye

557: Yenikent-Ortapinar Toki-Ilksan Toki-Sihhiye

578: Dempa Sanayi Sitesi – Sıhhiye

202-7: Yenimahalle-Kızılay

297-7: Mutlu Mah.-Batıkent

504-6: Yenikent-Ortapınar Toki-İlksan Toki-Sıhhiye

505-2: Sincan-Sihhiye-M. Aksoy Sok.(2.Hat)

506-1: Sincan Ahi Mesud Bulvari-Beşevler

506-2: Beşevler-Sincan Ahi Mesud Bulvari

508-1: Sincan-115.Sk.-Ahi Mesud Bulvarı-Sıhhiye

Rüveyda Aslıipek / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.