Ne bir korumalık var ne de bir durak! “İcraatı hastanenin önünde göremedik”

Ne bir korumalık var ne de bir durak! “İcraatı hastanenin önünde göremedik”

Mamak Şehir Hastanesi önünde bulunan EGO’ya ait olan 31138 durak numaralı durağın ne üzerinde bir çatı var ne de yanlarında bir korumalık.

Vatandaşlar, durak numarasının bulunduğu yerde ne güneşten ne de herhangi bir yağıştan koruyacak bir çatının veya bir durağın olmamasından şikayetçi.

icsj.jpg

HERŞEYDEN ÖNCE BURASI BİR HASTANE ÖNÜ DURAĞI

Ankara’da sadece numaralı durağın burada olmadığını söyleyen, ancak buranın bir hastane durağı olduğunu belirten bir vatandaş, ‘’ Ankara Büyükşehir Belediyesi 300’den fazla noktada yeni modern otobüs durağı yaptığına devam ettiğini söylüyor. Bu tarz şeyleri duymak güzel fakat, icraatı daha hastanenin önünde göremedik. Bırakın modernliği sadece bir tabela asılıp üzerine durak numarası yazmakla yetinilmiş’’ dedi.

mam.jpg

BELEDİYENİN AMACI SADECE BELİRLİ YERLERDE GÖZ BOYAMAK MI?

Öte yandan burası sıradan bir durak değil diyen arkasında hemen Mamak Şehir Hastanesi’nin olduğunu belirten vatandaş, ‘’Buraya günde binlerce insan gelip gidiyor. Keyfinden değil herhalde sağlık sorunlarından dolayı. Ne oturulacak bir bank var burada ne de bizi güneşten yağıştan koruyacak bir çatı. Eğer bir çalışma yapılıyorsa bu çalışmaya şehrin daha göz önünde bulunan daha popüler noktalarından değil, daha hayati önem arz eden yerlerinden başlamak bir vatandaş olarak bir tek bana mı daha mantıklı geliyor? Amaç burada göz boyamak mı? Buranın sorumluları ne düşünüyor veya neye yönelik adım atıyor orasını bilmiyorum’’ İfadelerini kullandı.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.