Naldo’nun oğlundan kötü haber geldi

Naldo’nun oğlundan kötü haber geldi

Eylül ayının başında Antalya’da iki araç ve bir motosikletin karıştığı kazada ağır yaralanan Naldo Pereira’nın oğlu Davi Pereira’dan kötü haber geldi. Acı haberi Antalyaspor kulübü, sosyal medya hesabından “Seni Unutmaycağız Davi” diyerek paylaştı.

Eylül ayında Antalya’da iki araba ve bir motosikletin karıştığı zincirleme bir trafik kazası meydana gelmişti. Kazaya karışan araçlardan birinde Antalyaspor’un Brezilyalı futbolcusu Naldo Pereira’nın ailesi de vardı. Naldo’nun oğlu Davi Pereira, kazadan ağır yaralı olarak kurtulmuş ve hastaneye kaldırılmıştı. Hastanede tedavi altına alınan küçük Davi’nin kalbinin, iki kez durduğu açıklanmıştı. Doktorlar, Davi’nin uyutulacağını söylemiş ve tedaviye devam etmişti. Küçük Davi’den bugün kötü haber geldi. Antalyaspor kulübü, sosyal medya hesabından Davi Pereira’nın hayatını kaybettiğini açıkladı.

davi-4.jpg

“SENİ UNUTMUYACAĞIZ DAVİ”

Trafik kazasında yaralanan ve yaklaşık iki aydır tedavi gören Davi Pereira, yaşamını yitirdi. Geçen ay ki trafik kazasında yaralanarak tedavi altına alınan Davi’nin ölüm haberini Antalyaspor duyurdu. “Seni unutmayacağız Davi” başlığı altında paylaşım yapan kulüp, şu ifadeleri kullandı:davi-2-001.jpg

“Geçtiğimiz ay kaza geçiren futbolcumuz Naldo Pereira’nın oğlu Davi’nin vefat ettiği haberini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Minik Davi’ye Allah’tan rahmet; futbolcumuz Naldo ve ailesi başta olmak üzere sevenleri, yakınları ve camiamıza başsağlığı dileriz.”

davi-3.jpg

KULÜPLERDEN TAZİYE MESAJLARI GELDİ

Küçük Davi’nin hayatını kaybetmesinin ardından Naldo, ailesi ve Antalyaspor camiasına taziye mesajları paylaşılmaya başlandı. Fenerbahçe, “Naldo Pereira’nın oğlu Davi’nin vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Davi’ye Allah’tan rahmet, Pereira ailesi ve Antalyaspo camiasına başsağlığı dileriz” dedi. Galatasaray ve Beşiktaş’ta aynı sözlerle Pereira ailesi başta olmak üzere yakınları ve Antalyaspor’a başsağlığı mesajı yayımladı.

Kulüplerin yanı sıra Türk spor kamuoyu Naldo’nun ailesi ve minik Davi için dua dileklerinde bulundu.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.