Müge Anlı’da ortaya çıkan şok gerçek: 4 yıldır komşusuyla evliymiş!

Müge Anlı’da ortaya çıkan şok gerçek: 4 yıldır komşusuyla evliymiş!

ATV ekranlarında hafta içi her sabah ekranlara gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programı’nda bugün yaşanan olay herkesi şaşkına çevirdi. Annesini aramaya gelen Derya Sancak, annesiyle ilgili öğrendiği gerçekle şoka girdi.

Annesinin evden gittiğini ve haber alamadığını dile getiren Derya Sancak, annesini aramak için programa başvurdu. Annesini aramaya başlayan Müge Anlı, kısa sürede Birsen Polat’ı buldu. Birsen Polat’ın ortaya çıktığı yer kızı dahil herkesi şaşkına çevirdi.

“KIZIM NEREDE OLDUĞUMU BİLİYORDU”

Müge Anlı’da bulunan Birsen Polat’ın, komşusu olan Lütfi Bey’in yanında olduğu ortaya çıktı. Birsen Polat, verdiği röportajda, “Eşim bana şiddet uyguluyordu. Çocuklarım bana sahip çıkmadı. Ben de arkadaşımın yanına geldim” dedi.

Kızı Derya Sancak ise annesinin söylediklerini yalanlayarak, “Ben nerede olduğunu bilsem neden buraya geleyim. Anneme bir senaryo yazdırmışlar onarı anlatıyor. Dedikleri gerçek değil” dedi.

haber-ic.jpg

“O BENİM EŞİM”

Müge Anlı, canlı yayında, “Aslında bunu şimdi söylemek istemedim ama annen sizin komşunuz olan Lütfi Bey’in yanında. Lütfi Bey, ‘Biz Birsen’le 4 yıldır birlikteyiz. O benim eşim. Siz karışamazsınız diyerek kapıyı yüzümüze kapattı’” dedi.

Birsen Polat ise kızı Derya Sancak’ın dön çağrılarına kulak asmadı. Müge Anlı ekibinin Lütfi ve Birsen çiftinin evine gitmesinin ardından ekiplere de kapıyı açmadılar.

Haber Merkezi / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.