Müge Anlı'da cinayet şüphesi! Keziban Eryılmaz öldürüldü mü?

Müge Anlı'da cinayet şüphesi! Keziban Eryılmaz öldürüldü mü?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme gelen Keziban Eryılmaz hakkında cinayet şüphesi ortaya atıldı. 3 şüphelinin çelişkili ifadeleri ise bu şüpheyi artırdı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme gelen Keziban Eryılmaz hakkında cinayet şüphesi ortaya atıldı. Canlı yayında tarafların karşı karşıya geldiği olayda cinayet şüphesi gittikçe artıyor.

Sinop'un Boyabat ilçesinde kaybolan Keziban Eryılmaz, markete diye evden çıkmıştı. Eryılmaz'ın ailesi ise Coşkun Keskin'i bu olaydan sorumlu tuttu. Eşi olan Keskin ise cezaevinde olduğu süreçte Keziban'ın Harun Özdemir ile yasak bir aşk yaşadığını söyledi. 4 çocuk annesi olan Keziban'ın çocuğu ise şunları söyledi:

"Coşkun, anneme bir şey yaptı. Annem kaybolduğu gün birliktelerdi. Coşkun annemin kendi evine kendisinin kendi evine gittiğini söylüyor ancak o gün annem eve dönmedi. Coşkun, annem kaybolduktan bir iki gün sonra ev taşımaya başladı. Coşkun kepçe operatörü. Annemi lütfen bulun."

CİNAYET ŞÜPHESİ ARTIYOR

Sinop'ta Keziban Eryılmaz'ın kaybının ardından eski sevgililerinin ve kuzeninin aynı adreste buluşmaları kuşku uyandırmıştı. Coşkun ve Harun'un ardından Hüseyin Eryılmaz'ın da aynı yerde bulunması soru işaretlerini çoğalttı. Eski sevgili Coşkun'un başka bir evde kaldım demesinin ardından aynı evde çıkmış olması üzerindeki şüpheleri artırdı. Kazma küreğin de kendisine ait olduğunu ve oraya taşıdığını itiraf eden şahıs, ilk şüpheliler arasında yer alıyor. Keziban Eryılmaz'ın şüpheli kaybının soruşturması hala devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.