MKE tedarikçilerle buluştu: Ürünler tanıtıldı

MKE tedarikçilerle buluştu: Ürünler tanıtıldı

Makine ve Kimya Endüstrisi ile SAHA İstanbul iş birliğiyle savunma sanayi sektör temsilcileri MKE-SAHA Tedarikçi Bulaşması organizasyonu kapsamında Ankara’da buluştu.

ATO Congresium'da düzenlenen ve katılımın oldukça yüksek olduğu organizasyona toplam 612 firma ve 1274 kişi katılım sağladı. Toplantıda Makine Kimya Endüstrisi fabrikaları hakkında bilgilendirilme yapıldı. Toplantıya ilgi oldukça yoğundu.

MKE Tedarikçi bilgilendirme sunumu ile başlayan program, MKE’nin Gazi Fişek Fabrikası, Mühimmat Fabrikası, Kapsül Fabrikası, Makine ve Teknoloji Fabrikası, MKE Silah Fabrikası, Çankırı Silah Fabrikası, Ağır Silah Fabrikası ve MKE Roket ve Patlayıcı Fabrikasının yapmış oldukları detaylı sunumlar ile devam etti.

Toplantıda konuşma yapan MKE Genel Müdürü İlhami Keleş, “Programda her tedarikçimiz seçmiş olduğu konu başlığına göre tanımlanan saatlerde firma yetkililerimiz ile B2B yaparak teknolojilerini, fikirlerini, ürünlerini tanıtma fırsatı buluyor” dedi.

ara2.jpg

“TEDARİKÇİLER, ÜRÜNLERİ TANITMA FIRSATI BULUNUYOR”

Tedarikçilerin program sayesinde fikirlerini, ürünlerini tanıtma fırsatı bulduğunu MKE Genel Müdürü İlhami Keleş, “Programda her tedarikçimiz seçmiş olduğu konu başlığına göre tanımlanan saatlerde firma yetkililerimiz ile B2B yaparak teknolojilerini, fikirlerini, ürünlerini tanıtma fırsatı buluyor. Bu organizasyon ile çok önemli bir networking sağlamış oluyoruz Makine ve Kimya Endüstrisi, geçmişte olduğu gibi geleceğin Türkiye’sinde de bilgi ve tecrübesiyle ülkemizin ihtiyacı olan savunma sanayii ürünlerini her koşulda yüksek kalite ile üretmek misyonu ve güçlü bir Türkiye için savunma sanayii alanında yetenekleri ve kurduğu iş birlikleri ile yenilikçi, rekabetçi ve kaliteli ürünler üreterek tercih edilen küresel bir marka olmak vizyonuyla ülkemizin gücüne güç katmaya devam etmektedir” şeklinde konuştu.

ara-006.jpg

ÜLKE GENELİNDE 10 FABRİKA, 2 İŞLETME

Makine Kimya Endüstrisi’nin tüm kalibrelerde silah ve mühimmatı tek çatı altında üretme kabiliyetine sahip tek kuruluş olduğunun altını çizen Keleş, “Türk Silahlı Kuvvetleri’nin ihtiyacını güvenli ve istikrarlı bir biçimde karşılamak, yüksek teknolojiye sahip, harp silah ve araçlarını yurt içinde üretmek ve bunun için alt yapı oluşturacak üretim tesislerini kurmak amacıyla hareket eden MKE, bugün, yurdumuzun değişik bölgelerinde yer alan 10 Fabrika ve 2 İşletme ile 5, 56 mm - 203 mm arasındaki tüm kalibrelerde silah ve mühimmatı tek çatı altında üretme kabiliyetine sahip tek kuruluştur. Makine ve Kimya Endüstrisi, mühimmat grubu, silah grubu, roket grubu, patlayıcı maddeler ve piroteknik ürünler, gaz maskeleri, barut tipleri ile pirinç ve çelik malzemeler gibi ürün kategorileriyle geleceğin silah sistemlerinin üretimi konusunda teknolojiyi tecrübeyle buluşturmaktadır” ifadelerine yer verdi.

Rüveyda Aslıipek/ www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.