Mamak'ta okul önündeki çukur korkutuyor! Veliler endişeli

Mamak'ta okul önündeki çukur korkutuyor! Veliler endişeli

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin ilgilendiği Mamak- Kutlu Mahallesi, 459. Caddede oluşan yarım metre derinliğindeki çukur okulun yakınında olması sebebiyle velileri ayrıca endişelendiriyor.

Yaklaşık bir insanın diz kapağının gireceği kadar derinlikte olan çukuru mahalleli kendi imkânlarıyla bir şekilde doldurmaya çalışmış, fakat çukurun kapanmasında bu çözüm yeterli olmamış.

mamak.jpg

EN BÜYÜK TEHLİKE İLERİSİNDEKİ İLKOKUL

Yaklaşık 1,5 ila 2 haftadır çukurun açık olduğunu söyleyen mahalle sakinleri ve veliler Belediye yetkililerinin herhangi bir doldurma çalışmasında bulunmadığını, kendi imkânlarınca mevcut bölgeye kaldırım taşı gibi maddelerle müdahale ettiklerini belirttiler.

mamaki.jpg

Okulların açılmasıyla beraber o bölgede artacak olan nüfus yoğunluğu bir yandan çocuklarının sağlığını düşünen velilerin endişe etmesine sebep olurken bir yandan da kış mevsiminin yaklaşmasıyla beraber mahallenin alt yapı sorununu tehdit ediyor.

abb.jpg

ŞEFFAF BELEDİYECİLİK’TE MAHALLE ABB SORUMLULUĞUNDA

Seffaf.ankara.bel.tr adresine giren Muhabir Sefa Üstüner, mahallenin yol yetki sınırları dâhilinde Ankara Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda olduğunu da belirtti.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.