Kırşehir’de asma bahçesine kimliği belirsiz kişiler zarar veriyor

Kırşehir’de asma bahçesine kimliği belirsiz kişiler zarar veriyor

Kırşehir 'in Merkeze bağlı Yağmurlu Armutlu Köyünde İdris Güdük 'e ait üzüm asması kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından kökünden kesildi. Güdük, “Kim, neden böyle bir şey yapar? Hangi vicdan bu asmayı keser ?" diyerek sitem etti.

Olay, geçtiğimiz günlerde Kırşehir Merkez Yağmurlu Armutlu köyünde meydana geldi. İdris Güdük’e ait köy evinin bahçesinde bulunan üzüm asması kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından kökünden kesildi.

uzumbagi2.jpg

Kırşehir Merkeze bağlı Yağmurlu Armutlu köyünde 14 hane bulunurken köyde yedi hane ikamet ediyordu. Yedi hanelik köyde yaşanan olaylar köylüleri de üzüntüye boğdu.

Köy evine gittiğinde bahçesindeki hasarı gören Güdük, “ Hangi vicdan bunu yapar. Bu asma benim bahçemdeki tek asmaydı. Yıllardır bahçemi süsleyen asma kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından balta ile kesildi. Yıllarca üzümünü yediğim asmam artık yok. Bu asmanın üzümü bütün köye yetiyordu. Benim kimseyle derdim yoktu neden böyle oldu? Bilmiyorum. Jandarmaya ihbarda bulunmadım ama bunu yapanı Allah’a havale ediyorum. Yaş kesen baş keser” dedi.

Faruk Gökyurt / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum