İŞKUR 1.926 şoför alımı yapacak

İŞKUR 1.926 şoför alımı yapacak

İŞKUR, 2023 yılında şoför alımı yapacağını duyurdu. E-Şube sistemi üzerinden yayınlanan ilanlara göre, 81 ilde toplamda 1.926 şoför alımı yapılacak. İŞKUR E-Şube sistemine kayıtlı yüzbinlerce ilan bulunuyor.

İşte İŞKUR Şoför Alımı 2023 hakkında bilinmesi gerekenler. Detaylar haberimizde. Başvurular meslek grubu ve uzmanlığa göre alınıyor. Bazı ilanlar sadece B sınıfı ehliyet şartını isterken, bazıları C sınıfı isteyebiliyor.

İŞKUR E-ŞUBE KAYIT İŞLEMLERİ NASIL YAPILIR?

  • İş ve İşçi Bulma Kurumu (İŞKUR) E-Şube kayıt işlemleri, Türkiye'de iş arayan veya işverenlerin online olarak hizmet alabilmeleri için sunulmuştur.
  • İlk adım olarak İŞKUR'un resmi web sitesine gidin. Ana sayfada "Giriş" veya "Üye Ol" gibi seçenekler bulunur. Eğer daha önce bir hesap oluşturmadıysanız, "Üye Ol" seçeneğine tıklayarak yeni bir hesap oluşturmanız gerekebilir.
  • Giriş yaptıktan sonra, kimlik doğrulama adımlarını takip edin. Bu adımlar, T.C. kimlik numaranızı ve cep telefonu numaranızı doğrulamanız gerekebilir.
  • Kimlik doğrulama adımlarını tamamladıktan sonra, kişisel bilgilerinizi ve iletişim bilgilerinizi girin. Bu bilgiler işveren veya iş arayan olarak ne yapmak istediğinizi belirlemenize yardımcı olacaktır.
  • Hesabınıza giriş yaptıktan sonra, İŞKUR E-Şube üzerinden almak istediğiniz hizmetleri seçin. İş arayanlar iş ilanlarına başvurabilir.
  • Profilinizi tamamladıktan sonra, İŞKUR E-Şube üzerinden iş arama veya işe alım işlemlerine başlayabilirsiniz. İş ilanlarına başvurabilir.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.