İlk kabine toplantısı ne zaman? Bu hafta kabine toplantısı var mı? Kabine toplantısı haftaya mı?

İlk kabine toplantısı ne zaman? Bu hafta kabine toplantısı var mı? Kabine toplantısı haftaya mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’nin 4’üncü Olağanüstü Kongresi’nde ilk kabine toplantısında yeni müjdeler açıklanacağını duyurdu. Peki, İlk kabine toplantısı ne zaman? Bu hafta kabine toplantısı var mı? Kabine toplantısı haftaya mı?

AK Parti, Ankara’da 4’üncü Olağanüstü Kongresi’ni gerçekleştirdi. Kongreye katılan vatandaşlara konuşma yapan AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önemli müjdeler paylaştı. Emekli vatandaşlara yönelik açıklamalarının ardından ilk kabine toplantısı da merak edilmeye başlandı. Vatandaşlar kabine toplantısının ne zaman yapılacağını araştırırken, ilk kabine toplantısı ne zaman? Bu hafta kabine toplantısı var mı? Kabine toplantısı haftaya mı? Sorularını sormaya başladı. İşte tüm detaylar:

kabine-toplantisi.jpg

İLK KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN?

Kabine toplantısının gerçekleştirileceği tarih vatandaşlar tarafından merak edilip araştırılmaya başlandı. Son kabine toplantısında gençlere verdiği müjdelerle gençlerde büyük heyecan uyandıran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti kongresinde de emeklileri heyecanlandıran açıklamalar yaptı. Zam müjdesi ile ilgili kabine toplantısını tarih gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarının ardından emekliler kabine toplantısının ne zaman yapılacağını ve tarihini araştırmaya başladı.

kabine-toplantisi-1.jpg

BU HAFTA KABİNE TOPLANTISI VAR MI?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlık ettiği kabine toplantıları, normalde iki haftada bir gerçekleştiriliyor. En son gerçekleştirilen kabine toplantısı, 26 Eylül Salı günü yapılmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın AK Parti Kongresi’ndeki konuşmasının ardından daha çok merak edilen önümüzdeki kabine toplantısı ise dört gözle beklenmeye başlandı.

kabine-toplantisi-2.jpg

KABİNE TOPLANTISI HAFTAYA MI?

Herkes tarafından merak edilen kabine toplantısının iki haftalık aranın ardından 9 ila 10 Ekim 2023 tarihlerinde toplanması bekleniyor. Kabine toplantısı ile ilgili olarak henüz net bir açıklama yapılmazken, açıklama geldikten sonra haberimiz güncellenecektir.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.