Galatasaray Kopenhag maçı ne zaman? Galatasaray Kopenhag maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray Kopenhag maçı ne zaman? Galatasaray Kopenhag maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Ülkemizin UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki tek temsilcisi Galatasaray, devler ligi sahnesini sahasında açıyor. Peki, Galatasaray Kopenhag maçı ne zaman? Galatasaray Kopenhag maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar…

UEFA Şampiyonlar Ligi heyecanı 19 Eylül itibariyle resmen başladı. Takımlar aylar sonra devler liginde mücadele ederken ilk akşam pek çok hikâyeye ortak oldu. Şampiyonlar Ligi’ndeki tek temsilcimiz Galatasaray da Kopenhag maçı ile birlikte ilk hafta maçına çıkmış olacak.

galatasaray-2-001.jpg

Maç Rams Park’ta oynanacak. Peki, Galatasaray Kopenhag maçı ne zaman? Galatasaray Kopenhag maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte tüm detaylar:

GALATASARAY KOPENHAG MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Avrupa’nın en büyük sahnesinde mücadele eden tek temsilcimiz Galatasaray, Şampiyonlar Ligi gruplarının açılış haftasında Danimarka temsilcisi Kopenhag’ı ağırlayacak. Maç, Galatasaray’ın evi Rams Park’ta oynanacak. Galatasaray Kopengah maçını Bulgaristan Futbol Federasyonu’ndan hakem, G. Kabakov yönetecek. Kabakov’un yardımcılıklarını ise Margaritov ve Valkov yapacak.

galatasaray-3.jpg

Galatasaray Kopenhag maçı 20 Eylül Çarşamba (bugün) günü oynanacak. Mücadele 19.45’de başlayacak. Maç, EXXEN ekranından naklen yayınlanacak. Ayrıca maç saatinde havanın 24 derece ve açık olması bekleniyor.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.