FBI verileri incelendi: Suç oranı en yüksek burçlar belli oldu

FBI verileri incelendi: Suç oranı en yüksek burçlar belli oldu

Astrolojide en çok merak edilen konular arasında hangi burçların daha tehlikeli olduğu araştırılıyor. Yabancı astroloji kaynakları ise bunu FBI verilerine göre araştırmış. İşte detaylar…

Yabancı kaynaklar tarafından, FBI’ın suçlu kişilerinin burçları incelendi. Buna dayanarak genel bir analiz yapıldığında ise suç oranı en yüksek burçlar hakkında bilgi edinilebildi. İşte FBI verilerinin sonuçlarına göre suç oranı en yüksek burçlar şu şekilde:

yengec-burcu.jpg

  • YENGEÇ

Yengeç burcu en sakin burçlar arasında yer alsa da en çok psikopat da bu burçlardan çıkıyor. Yengeç burcu en tehlikeli burçların ilk sırasında yer alıyor. Çok duygusal olarak kabul edilen yengeç burçları her şeyi içine atıyor. Bunun sonucunda ani patlamalar yaşıyorlar ve anlık öfke ile daha zararlı sonuçlar elde edebiliyorlar. Araştırmaların sonucuna göre işlenen suçların çoğu da kıskançlık duygularına dayanıyor.

akrep-burcu.jpg

  • AKREP

Akrep insanları kinleri ile tanınmaktadır. Gizemli yanları nedeniyle kuşku uyandırabilirler. Hiçbir zaman tam olarak ne düşündüklerini kimse bilemez. Karşısındaki insanın zayıf yönlerini çok iyi analiz ederler. Kendisine yapılanı asla unutmaz ve intikam planları kurar. Araştırmaların sonucunda, cinayetlerin çoğunu acı verici ve sadistçe yöntemlerle gerçekleştirilmiş olduğu ortaya çıkmıştır. Dünyanın en ünlü psikopatlarından Charles Manson da akrep burcudur.

yay-burcu.jpg

  • YAY

Yay burcunun aslında ilk sıralarda yer alması gerekirken, olmamasının nedeni, cinayetleri kendisi değil emrindeki kişilere işletmiş olması. Karizmaları ve zekaları ile etraflarındaki herkesin saygısını kazanıp liderliğini ilan edebilirler.

boga-burcu.jpg

  • BOĞA

Boğa burçları sabırlı ve sabit fikirleriyle tanınır. Öfkeleri ve hırslı yapıları ile de tanınan boğalar, listenin üst sıralarında yer alıyor. Boğalar dolandırıcılık gibi maddi suçlar ile ön plana çıkıyor. İşledikleri cinayetler ise kendilerine karşı çıkar uğruna oluyor.

balik-burcu.jpg

  • BALIK

Balık burcu en duygusal burç olarak tanınsa da göründükleri kadar masum değiller. İstatistiklere göre, en garip ve korkutucu işlenen cinayetlerde katiller balık burcu çıkıyor. Balık burcu seri katilleri ile ön plana çıkıyor. Buna örnek olarak palyaço kılığına girip cinayetler işleyen ABD'nin en meşhur seri katillerinden biri olan John Wayne Gacy verilebilir.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.