Çalıdere'ye 49 dükkan yapılacak: Toplam 3 bin 400 metrekare olacak

Çalıdere'ye 49 dükkan yapılacak: Toplam 3 bin 400 metrekare olacak

Çamlıdere’de 4 bloktan oluşan ticaret alanı yapılacak. Kentsel dönüşüm kapsamında yapılacak 49 dükkân toplam 3 bin 400 metrekare…

Ankara Çamlıdere’de dükkanlar inşa edilecek. İhale süreci başlayan projede her bir dükkan 18 ile 120 metrekare arasında olacak.

Çamlıdere’de 4 bloktan oluşan ticaret alanı yapılacak. Kentsel dönüşüm kapsamında yapılacak 49 dükkân toplam 3 bin 400 metrekare…

camlidere-evleri-kultur-turizm-fotosu.jpg

Ankara Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü tarafından ‘Ankara İli Çamlıdere İlçesi Körler Mahallesi Kentsel Dönüşüm Alanı Kapsamında Dükkân ve Çevre Düzenlemesi Yapım İşi’ projesi ihalesi başladı. Proje kapsamında Körler Mahallesi’nde 4 blok şeklinde 49 dükkan yapılacak. Yapılacak 4 bloktan biri zemin dahil 3 kattan, diğer 3’ü ise bodrum dahil 2 kattan oluşacak. Her bir bloktaki dükkanların büyüklükleri 18 ile 120 metrekare arasında olacak.

camlidere.jpg

TOPLAM 3 BİN 400 METREKARE OLACAK

Ankara Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü tarafından çıkılan ihalenin ayrıntılarında Çamlıdere Mahallesi 774 adadaki parsellerde A, B, C ve D bloklarından oluşacak ticari alanda 49 adet dükkan bulunuyor. Detaylar ise şu şekilde: A, B ve C blok bodrum, zemin ve 1’inci kat olmak üzere 2 kattan, D blok ise zemin, 1 ve 2’inci kat olmak üzere 3 kattan oluşuyor. A ve C blokta 13, B blokta 7, D blokta ise 16 dükkan olacak. A ve C bloktaki dükkanlardan 6’sı bodrum katta bulunan dükkan ekleriyle birlikte toplam 48 ile 88 metrekare alana, B bloktaki dükkanlardan 5’i bodrum kattaki dükkan ekleriyle birlikte toplam 49 ile 69 metrekare alana sahip olacak. D blokta ise her bir dükkan 18 ile 22 metrekare büyüklükte olacak. Dükkanların genel olarak büyüklükleri ise ayrıntılarda şu şekilde yer alıyor; A,B ve C blokta en büyük dükkan 119 metrekare, D blokta 22 metrekare, A ve B blokta en küçük dükkan ekiyle birlikte 49 metrekare, C blokta 48, D blokta ise 18 metrekare. Aynı zamanda 53 metrekarelik teraslarında olacağı bloklar toplam 3 bin 400 metrekare alanda kurulacak ve peyzaj alanına da sahip olacak.

camlidere2.jpg

YAPIMI 330 GÜN SÜRECEK

Ankara Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’nün Ankara İli Çamlıdere İlçesi Körler Mahallesi Kentsel Dönüşüm Alanı Kapsamında Dükkân ve Çevre Düzenlemesi Yapım İşi’ adıyla çıktığı ihalede son teklif verme süresi 18 Ekim olarak gösterildi. Proje ise yapılacak ihalenin ardından sözleşme imzalamasıyla birlikte 10 gün içinde yapılacak yer teslimi sonrası başlayacak ve yapımı 330 gün sürecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.