Beın Sports nasıl üye olunur? Beın Sports üyelik kaç lira? Beın Sports nasıl satın alınır?

Beın Sports nasıl üye olunur? Beın Sports üyelik kaç lira? Beın Sports nasıl satın alınır?

Türkiye’de sporsever milyonlarca insan var. Gerek dünyadan gerekse de Türkiye’den çeşitli spor dalları, milyonlarca insan tarafından takip ediliyor. Peki, Beın Sports nasıl üye olunur? Beın Sports üyelik kaç lira? Beın Sports nasıl satın alınır?

Türkiye, başlı başına bir spor ülkesi… Özellikle de Avrupa ve dünyada futbol, basketbol ve voleybolda yakalanan başarılarla beraber Türkiye’de spor organizasyonlarının izlenilirliği arttı. Ancak, spor organizasyonları hepsi ücretli yollarla izlenebiliyor. İnsanlar da çeşitli soruların yanıtlarını arayarak sevdikleri spor dallarında oynanan mücadeleleri kaçırmak istemiyor. Peki, Beın Sports nasıl üye olunur? Beın Sports üyelik kaç lira? Beın Sports nasıl satın alınır? Tüm detaylar haberimizde:

digiturk-3.jpg

BEIN SPORTS ÜYELİK KAÇ LİRA?

BeIN Sports, Türkiye’deki futbol ve spor tutkunları için üç ayrı kategori sunuyor. Gerek bir sezondaki tüm maçlar gerek bir sezonda yalnızca takımınız gerekse de aylık olarak tüm maçları izleyebilmek mümkün. Tabi ki bütün paketlerin kendine özel fiyatlandırması var. İşte BeIN Sports (TOD) üyelik paketleri ve fiyatları:

SÜPER DOLU PAKETİ

2023-2024 Süper Lig Sezonu Tüm Maçları, İngiltere Premier Ligi, Bundesliga, Ligue1, Basketbol Süper Ligi Dâhil Olmak Üzere Dünyanın Sporu ve Ödüllü Diziler, Filmler Tek Pakette!

Bu paketin fiyatı aylık 199 TL’dir. (12 Ay Taksitli) Ayrıca, bu paketi televizyondan izlemek isteyenler 10 TL daha vermek zorundadır.

SEZONLUK SÜPER LİG

2023-24 Süper Lig sezonu tüm maçları seninle! (Web, Cep, Tablet, Smart TV, Apple TV 4K, Android TV)

Bu paketin fiyatı 169 TL’dir. (12 Ay Taksitli)

digiturk-1.jpg

AYLIK SÜPER LİG PAKETİ

Eğlence paketi de seninle (Web, Cep, Tablet, Smart TV, Apple TV 4K, Android TV)

Bu paketin fiyatı ise aylık 289 TL’dir.

Bütün bunların yanı sıra DigiTurk’ten ‘Sporun Yıldızı’ paketini almak isterseniz de ilk 4 ayda 139 sonraki 8 ay ise 379 TL’ye alabilirsiniz.

digiturk-2.jpg

BEIN SPORTS NASIL ÜYE OLUNUR?

BeIN Sports’a üye olmak ve maçları kaçırmadan, donmadan ve kesintisiz bir şekilde izlemek isteyen vatandaşlar, DigiTurk’ün internet sitesine girerek; sporun yıldızı paketine başvuruda bulunabilir. Bunun yanı sıra 02124737373 numaralı telefonu arayarak da üyelik ve kayıt işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.