Başkentte moda rüzgârı esecek

Başkentte moda rüzgârı esecek

Alışveriş tutkunlarının sabırsızlıkla beklediği Moda Alışveriş ve Tesettür Giyim Festivali’nde 90 seçkin markanın birbirinden uygun ve kaliteli ürünleri alıcılarıyla buluşacak. Festivalde, toplamda 100 bin TL değerinde hediyeler dağıtılacak.

Alışveriş tutkunlarının sabırsızlıkla beklediği Nunfest Ankara’ya geliyor. 4 gün boyunca devam edecek Moda Alışveriş ve Tesettür Giyim Festivali’nde alışverişe doyacaksınız. Sincan’da 19 Ekim tarihinde başlayıp 22 Ekim tarihine kadar devam edecek olan festivale 90 seçkin markanın katılım sağlayacak. Festivalde, toplamda 100 bin TL değerinde çeşit çeşit, ren renk hediyeler dağıtılacak.

nun-fest-1.jpg

90 SEÇKİN MARKA, 100 BİN ÇEŞİT ÜRÜN

90 seçkin markanın katılım sağlayacağı Nunfest Moda Alışveriş ve Tesettür Giyim Festivali’nde 100 bin çeşit ürün moda severle buluşacak. Piyasadaki uygun fiyatlı ve en tarz ürünler satışa sunulacak. Festivalde toplamda 100 bin TL değerinde hediye dağıtılacak.

Festivalin birinci gününde kapıdan girecek şanslı ilk bin kişiye kıyafetler, ayakkabılar, çantalar, eşarplar olduğu birbirinden özel hediyeler dağıtılacak. Daha Altınpark Expo Center'da gerçekleşen festival oldukça yoğun geçmişti. Çekilişle 50 kadına bin liralık alışveriş çeki, sosyal medya üzerinden başlatmış oldukları çekilişle de 5 kişiye ise kişi başı 500 TL alışveriş çeki verilecek.

nun-fest-2.jpg

KADINLAR SİNCAN’DA BULUŞUYOR

Moda Alışveriş ve Tesettür Giyim Festivali, Sincan’da bulunan Sincan Belediyesi Fuar ve Kongre Merkezi’nde 19 Ekim’de başlayıp 22 Ekim tarihine kadar devam edecek. Lale heykeli önünden her 20 dakikada bir servis araçları kalkacaktır. Bunun yanı sıra Törekent metrosunu kullanarak Fatih durağında inip ulaşım sağlayabilirsiniz. Festival alanında çocuk oyun alanı ve yeme içme bölümü de bulunacak. Modaya doyacagınız festival, sabah saat 11.00’ den akşam saat 22.00 arasında açık olacak.

RÜVEYDA ASLIİPEK / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.