Bahar Öztan öldü mü? Bahar Öztan’a ne oldu?

Bahar Öztan öldü mü? Bahar Öztan’a ne oldu?

Sosyal medyada gündeme gelen Bahar Öztan öldü mü sorusunun cevabı merak ediliyor. Peki, bu söylentiler doğru mu; gerçekten Bahar Öztan öldü mü? Bahar Öztan’a ne oldu? İşte cevabı:

Sosyal medyaya şok etkisi oluşturacak bir söylenti ortaya atıldı. Ekranların sevilen oyuncusu Bahar Öztan'ın yaşamıyla ilgili bu söylenti kısa sürede yayıldı.

Arama motorlarında Bahar Öztan öldü mü ve Bahar Öztan'a ne oldu sorularının cevabı aranmaya başlarken, ünlü isim hakkında çıkan bu iddialar sevenlerini derinden üzdü.

Evet.. Sosyal medyada gündeme gelen Bahar Öztan öldü mü ve Bahar Öztan'a ne oldu sorularının cevabı merak ediliyor. Peki, bu söylentiler doğru mu; gerçekten Bahar Öztan öldü mü? Bahar Öztan’a ne oldu? İşte cevabı:

BAHAR ÖZTAN ÖLDÜ MÜ?

Edinilen bilgilere göre, oyuncu kimliği ile ön plana çıkan başarılı isim Bahar Öztan ile ilgili bu çıkan iddialar asılsızdır. Yeşilçam’ın güzel oyuncularından Bahar Öztan, kolon kanseri ile mücadele etmektedir. Kemoterapi tedavisine başlanan Öztan hakkında çıkan bu iddialar gerçeği yansıtmamaktadır.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.