Azerin’den duygulandıran sözler: “Türk’ün şanlı bayrağını Kudüs’te asacağız”

Azerin’den duygulandıran sözler: “Türk’ün şanlı bayrağını Kudüs’te asacağız”

Bütün Türki devletlerde tanınan Azerbaycanlı ünlü sanatçı Azerin, 24 TV’de katıldığı yayında ‘Çırpınırdı Karadeniz’ şarkısını söyledi. Yayını izleyen herkesin tüylerini diken diken eden ünlü şarkıcı, şarkının sonunda herkese “İnşallah” dedirtti.

Çırpınırdı Karadeniz şarkısı ile dillere pelesenk olan, Türki Devletlerde oldukça ünlü Azerin, Esra Elönü ile Arafta Sorular adlı programına katıldı. Programda Karabağ ve Azerbaycan’dan söz eden Azerin, Esra Elönü’nün sorularına yanıt verdi. Azerin, programda insanlara duygulu ve hüzünlü anlar da yaşattı. Azerbaycan’ın Sovyetler Birliği dönemi ve sonrasında neler yaşadıklarını da anlatan ünlü şarkıcı, herkesin diline pelesenk olmuş Çırpınırdı Karadeniz isimli eserini seslendirdi. Şarkının sonuna ise “Türk’ün şanlı bayrağını Kudüs’te asacağız” dedi.

azerin-2.jpg

GAZZE’DE YAŞANANLAR TAM BİR FACİA

İsrail’in Gazze’ye gerçekleştirdiği insanlık dışı soykırımı yorumlayan Azerin, Gazze’de yaşanan olayları, seneler önce Hocalı’da yaşananlara benzetti. Filistinli vatandaşların kaderini Azeri vatandaşların kaderine benzeten Azerin, “Türkiye’nin vicdanına güveniyorum” ifadesini kullandı. Azerin, programda söylediği herkesin diline pelesenk olmuş Çırpınırdı Karadeniz isimli eserinin sonuna ise “Türk’ün şanlı bayrağını Kudüs’te asacağız” ifadesini ekleyerek, yayını izleyen herkese ‘İnşallah’ dedi.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.