Ankara Nallıhan Belediyesi kira ihalesine çıktı: Tam 60 işletme kiraya verilecek

Ankara Nallıhan Belediyesi kira ihalesine çıktı: Tam 60 işletme kiraya verilecek

İlan.gov.tr adresinde paylaşılan ilana göre Ankara Nallıhan Belediyesi, belediye bünyesinde bulanan toplam 60 adet işletmeyi ihale yoluyla kiraya verecek. İhale 1 Ağustos 2023 Salı günü saat 10.00’da başlayacak.

Ankara Nallıhan Belediyesi, kendi bünyesinde bulunan toplamda 60 işletmeyi kiraya verecek. Kiraya verme işlemi ihale yoluyla belirlenecek. İçerisinde halı saha, çay bahçesi, mahalle odası, ahıl, tarla ve bahçelerin bulunduğu toplam 60 işletme için tekliflerin son olarak 31 Temmuz Pazartesi günü saat 17.00’ye kadar evrakların teslim edilmesi gerekiyor.

nallihan.jpg

İHALE DETAYLARI

Ankara Nallıhan Belediyesi tarafından ilan edilen bilgilerde, söz konusu işletmeleri kiralayabilmek için gerekli şartlar açıklandı. İhale için belediyenin verdiği bilgiler ise şöyle oldu:

1-) Gerçek kişiler için:

T.C Kimlik Numarasını içerir nüfus cüzdanı fotokopisi ve ihale ilan tarihi itibariyle alınmış adli sicil belgesi (e-devletten alınan belge geçerlidir). İsteklinin tebligat adresi, iletişim bilgileri (telefon, varsa faks ve e-posta adresleri), Yerleşim Yeri Belgesi (e-devletten alınan belge geçerlidir). Temsil durumunda Noter Tasdikli vekâletname ve vekile ait imza beyannamesi, Kamu İhale Kurumlarından yasaklı olmadığına dair belge, İsteklinin Nallıhan Belediyesi’ne borcu bulunmadığına dair Nallıhan Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’nden alınacak belge, İhale ile ilgili geçici teminat ve şartname ödemesine ilişkin makbuz, mevzuat gereği bağlı bulunan odadan ve kurumdan alacağı faaliyet belgesi,

nallihan-2.jpg

2-) Tüzel kişiler için:

İsteklinin tüzel kişi olması halinde, tüzel kişiliğin idare merkezinin bulunduğu yer mahkemesinden veya siciline kayıtlı bulunduğu ticaret ve sanayi odasından veya benzeri bir makamdan, tüzel kişiliğin siciline kayıtlı olduğuna dair (ihalenin yapıldığı yıla ait) belge ve tüzel kişiliği temsile yetkili olanların tasdikli (ihalenin yapıldığı yıla ait) yetki belgesi, Ticaret Sicil Gazetesi, İhalede temsile yetkilendirilen kişiye ait karar aslı ve fotokopisi, İhaleye katılan yetkilinin imza sirküleri aslı, vekâleten katılımlarda vekâletname aslı ve vekil imza sirküleri aslı, İhale ile ilgili geçici teminat ve şartname ödemesine ilişkin makbuz, Tebligat adresini gösterir adres beyanı ve elektronik posta adresi beyanı, Belediyeye borcu olmadığına dair Nallıhan Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’nden alınacak belge, Adli sicil kaydı (şirketi temsile yetkili şirket müdürleri tümü için), Kamu İhale Kurumlarından yasaklı olmadığına dair belge,

Belgeler dosya içerisinde 31.07.2023 Pazartesi günü saat 17.00’a kadar Belediyemiz Emlak ve İstimlak Müdürlüğüne teslim edilecektir.

İhale işyeri ve tarım arazileri şartnamesi 250,00-₺ karşılığında mesai saatleri dâhilinde Belediyemiz Mali Hizmetler Müdürlüğünden alınacaktır. Şartname almayan İhaleye katılamayacaktır. İş bu ihale ilanı genel bilgi mahiyetinde olup, kiralama şartnamesi hükümleri uygulanacaktır.

Kurumumuz 2886 sayılı yasaya tabidir.

İlan Olunur.

NALLIHAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI”

İlan detayları için tıklayınız.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.