Adra GYO sahibi kim? Adra GYO ne iş yapıyor?

Adra GYO sahibi kim? Adra GYO ne iş yapıyor?

SPK'nın üç şirkete daha halka arz onayı vermesinin ardından vatandaşlar Adra GYO sahibi kim? Adra GYO ne iş yapıyor? gibi soruların cevaplarını araştırmaya başladı. İşte detaylar...

Sermaye Piyasası Kurulu, Hat-San Tersanesi, Reeder Teknoloji ve Adra GYO'nun halka arzını onayladı. Halka arz olan şirket sayısı artmaya devam ediyor. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) üç şirkete daha onay verdi. SPK, Hat-San tersanesinin 22,60 liradan, Reeder Teknoloji'nin 9,30 liradan ve Adra GYO'nun 22,66 liradan ilk halka arzını onayladı.

ADRA GYO KİM?

Adra GYO şirket ortakları ve sahibi Cem Okullu ve Cengiz Okullu’dur. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Cem Okullu, Cengiz Okullu ise başkan yardımcısıdır. Adra GYO, gayrimenkuller, gayrimenkul projeleri ve gayrimenkule dayalı haklar gibi çeşitli varlıklar ve haklardan oluşan bir portföy işletmektedir. Şirket Sermaye Piyasası Kurulu’nca belirlenen diğer varlık ve haklar konusunda da faaliyet gösterebilen bir sermaye piyasası kurumudur.

HALKA ARZ ŞEKLİ

Adra GYO hissesi 22,66 TL’den halka arz olacak. Adra GYO halka arz tarihinin 13-14-15 Eylül 2023 olarak açıklanacağı öngörülmektedir. Halka arz için talep toplama süresi ise 3 gün olacak. Adra GYO halka arzının büyüklüğü 1,6 milyar TL olarak açıklandı. Adra GYO’nun halka arz açıklık oranı 25,09%’dir. Toplamda 73,7 milyon adet lot dağıtılacaktır.

Haber Merkezi / gazeteilksaya.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.