Yasak Elma Doğan öldü mü? Yasak Elma’nın finalinde kim ölüyor?

Yasak Elma Doğan öldü mü? Yasak Elma’nın finalinde kim ölüyor?

Sosyal medyada gündeme gelen Yasak Elma Doğan öldü mü sorusunun cevabı merak ediliyor. Peki, bu söylentiler doğru mu; Yasak Elma Doğan öldü mü? Yasak Elma’nın finalinde kim ölüyor? İşte cevabı:

Sosyal medyaya gündeme gelen Yasak Elma Doğan öldü iddialarının ardından farklı teoriler de ortaya atıldı. Dizinin son bölümünün ardından hareketsiz yatan kişinin kim olduğu merak konusu oldu. Dizinin hayranları arasında ise bu teoriler her geçen gün daha fazla yayıldı.

Arama motorlarında Yasak Elma Doğan öldü mü ve Yasak Elma’nın finalinde kim ölüyor sorularının cevabı aranmaya başlarken, dizinin hayranları bu iddialara oldukça üzüldü.

Evet.. Sosyal medyada gündeme gelen Yasak Elma Doğan öldü mü ve Yasak Elma’nın finalinde kim ölüyor sorularının cevabı merak ediliyor. Peki, bu söylentiler doğru mu; gerçekten Yasak Elma Doğan öldü mü? Yasak Elma’da ölen kişi kim?

YASAK ELMA DOĞAN ÖLDÜ MÜ?

Yasak Elma dizisi 177. Bölüm ile final yaparak sevenlerine veda edecek. Final bölümünün tanıtımında yer alan sahnede ise izleyiciler şimdiden heyecanlandı.

Yasak Elma dizisinin 177. Bölümünde, Halit Can annesi Yıldız’ın yanına gelip, odasında birinin yerde hareketsiz yattığını ve uyanmadığını söylüyor. Yıldız yerinden fırlayıp Halit Can’ın odasına gidiyor. Peki, yerde hareketsiz yatan kişi kim?

Bu iddialar üzerine akıllara iki kişi geliyor. İzleyicilerden bazıları yerde yatan kişinin Doğan olduğunu iddia ederken, diğer kısım ise ölen kişinin Ender olabileceğini savunuyor. Yasak Elma’da kimin ölmüş olduğu ise 5 Haziran’da yayınlanacak final bölümünde belli olacak.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum