Yalı Çapkını Fuat öldü mü? Doğukan Polat öldü mü?

Yalı Çapkını Fuat öldü mü? Doğukan Polat öldü mü?

Ekranların sevilen dizisi Yalı Çapkını bu hafta yayınlanan bölümü ile izleyicileri yasa boğdu. Yalı Çapkını Fuat öldü mü? Doğukan Polat öldü mü? Fuat’a ne oldu?

Her hafta Cuma günü sevenleriyle buluşan Yalı Çapkını bu hafta yayınlanan bölümü ile izleyicileri şaşkına çevirdi. Son bölümde Fuat ile ilgili gelişme en çok konuşulan konular arasında yer aldı. Asuman ve Fuat’ın geçirdiği trafik kazası sonrası Fuat öldü mü sorusu merak edilmeye başladı. İşte detaylar.

YALI ÇAPKINI FUAT KİMDİR?

Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Diren Polatoğulları, Emre Altuğ gibi isimlerin yer aldığı Yalı Çapkını dizisinde Doğukan Polat’ın canlandırdığı Fuat karakteri dizide Ferit’in ağabeyidir. Fuat, dizide Asuman karakteri ile evlidir.

FUAT ÖLDÜ MÜ?

Suna’nın düğününde Ferit ve Abidin’in Seyran ve Suna’yı kaçırmasının ardından Kazım deliye döndü. Fuat ve Asuman, Feritlerin yanına gitti. Geri dönerken yolda trafik kazası geçiren çift hastaneye kaldırıldı. Asuman’dan iyi haber gelirken, Fuat’ın hayatını kaybettiği haberi alındı. Bu haber ile birlikte Korhan ailesi yıkıldı. Doğukan Polat ise canlandırdığı Fuat karakteri ile diziye veda etti.

DOĞUKAN POLAT KİMDİR?

5 Haziran 1990 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Doğukan Polat, Beykent Üniversitesi Oyunculuk bölümü ile Anadolu üniversitesi Sosyoloji bölümünden mezun oldu.

DİZİLER VE FİLMLER:

-Ezra

-Nefes: Vatan Sağolsun

-Şahin & Çetesi

-Canımın İçi

-Çanakkale 1915

-Hükümet Kadın

-Güldür Güldür

-Hükümet Kadın 2

-Pek Yakında

Kadim Dostum

-Mucize

-Dar Elbise

-Söz

-Sefirin Kızı

-7. Koğuştaki Mucize

-Aşk Taktikleri

-49

-Yalı Çapkını

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.