Yalı Çapkını dizisinde tepki çeken sahne!

Yalı Çapkını dizisinde tepki çeken sahne!

Yalı Çapkını her Cuma ekranlara gelmesinin ardından gündemde en çok konuşulan konular arasında yer alıyor. Yalı Çapkını’nı bu hafta yayınlanmasının ardından izleyiciler tarafından tepkilere maruz kaldı.

Yalı Çapkını neredeyse her sahnesi ile çok konuşulan televizyon programlarının arasında yer alıyor. Cuma günü yayınlanan sahnede ise izleyicileri şaşkına çeviren olaylar yaşandı. İşte detaylar…

İZLEYİCİLER RTÜK’E ÇAĞRI YAPTI

Halis Ağa, Seyran’ı eve zorla getirerek, zorla boşanma kağıdı imzalattı. Seyran ile Ferit’in boşanma konusu üzerine boşanma kağıdı imzalayan Seyran, Ferit’in hiçbir mal varlığını istemedi. Bunu öğrenen Kazım ağa ise eve zorla getirdiği Seyran’ın elini yakmaya çalıştı. Seyranı kurtarmaya çalışan evdekileri dinlemeyen Kazım Ağa, Hattuç halanın fenalaşması üzerine bıraktı. Bu sahne ise izleyiciler tarafından büyük tepki topladı.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Seyran ve Ferit’in boşanma kağıtlarını imzaladıktan sonra Halis Ağa, Seyran’ı evden kovar. Bunun üzerine Kazım ağa, Saffet ve Tarık Seyran’ı almaya gider. Tarık’ı gören Ferit çılgına döner. Saffet ve Suna’nın nikah hazırlıkları başlar. Seyran gidince çılgına dönen Ferit, Halis Ağa ve Orhan’la tartışır. İfakat ise bu durumdan faydalanarak Zerrin’e haber verir. Zerrin ise Pelin’i Ferit’e yakınlaşması için ikna eder.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.