Ünal Turan öldü mü? Ünal Turan’a ne oldu?

Ünal Turan öldü mü? Ünal Turan’a ne oldu?

Sosyal medyada gündeme gelen Ünal Turan öldü mü sorusunun cevabı merak ediliyor. Peki, bu söylentiler doğru mu; gerçekten Ünal Turan öldü mü? Ünal Turan’a ne oldu?

Sosyal medyaya şok bir söylenti ortaya atıldı. Sosyal medya fenomeni Ünal Turan'ın yaşamıyla ilgili bu söylenti kısa sürede yayıldı. Arama motorlarında Ünal Turan öldü mü ve Ünal Turan'a ne oldu sorularının cevabı aranmaya başlarken, ünlü isim hakkında çıkan bu iddialar sevenlerini derinden üzdü. Evet… Sosyal medyada gündeme gelen Ünal Turan öldü mü ve Ünal Turan'a ne oldu sorularının cevabı merak ediliyor. Peki, bu söylentiler doğru mu; gerçekten Ünal Turan öldü mü? Ünal Turan’a ne oldu? İşte cevabı:

haber2-003.jpg

ÜNAL TURAN TRAFİK KAZASI GEÇİRDİ

Sosyal medya fenomeni Ünal Turan ve şarkıcı nişanlısı Ceylan Koynat, trafik kazası geçirdi. Kaza sebebinin; seyir halindeyken lastiğin patlaması olduğu öğrenilirken, Ferrari Marka aracın kaza sonrası kullanılmaz hale geldiği görüldü.

haber1-010.jpg

ÜNAL TURAN ÖLDÜ MÜ?

Sosyal medyada çıkan haberle göre; Ünal Turan ve nişanlısı Ceylan Koynat, trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Fakat sosyal medya fenomeni Ünal Turan, hesabından açıklama yaptı. Böylelikle bu tarz çıkan haberlerin yalan olduğu açıklandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.