Ücretsiz YKS kampına rekor katılım

Ücretsiz YKS kampına rekor katılım

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen TYT hazırlık kampına yoğun ilgi gösterildi. Ankara Büyükşehir Belediyesi ile Benim Hocam Yayıncılık ortak çalışması olan YKS Genel Tekrar kampına 2 bin 590 öğrenci katıldı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Aile Yaşam Merkezleri Şube Müdürlüğü ve Benim Hocam Yayıncılık işbirliği ile Atatürk Kapalı Spor Salonu ve Sergi Sarayı’nda 20 - 26 Mayıs 2023 TYT , 3 - 9 Haziran 2023 AYT olacak şekilde toplamda 14 gün sürecek “YKS Genel Tekrar Kampı” programına yoğun ilgi olurken öncelik depremzede öğrencilere verildi.

tyt-2.jpg

2 BİN 590 ÖĞRENCİ KATILDI

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Benim Hocam Yayıncılık ile yaptığı iş birliği kapsamında düzenlediği ‘YKS Genel Tekrar Kampı’ başladı. Ankara Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığının Benim Hocam Yayıncılık ile yaptığı iş birliği kapsamında düzenlenen YKS Genel Tekrar Kampı başladı. Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın ilk aşaması olan Temel Yeterlilik Testi’ne (TYT) yönelik gerçekleştirilen kamp 7 gün sürerken Alan Yeterlilik Testi’ne (AYT) yönelik gerçekleştirilen kamp ise 7 gün sürecek.
Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen eğitimlere 874’ü deprem bölgesinden olmak üzere toplamda 2 bin 590 öğrenci katılım sağladı. Türkçe, matematik, fizik, kimya, biyoloji, coğrafya ve tarih branşlarında uzman eğitmenlerin verdiği derslere katılan öğrenciler ücretsiz eğitim kitabı dağıtıldı.

Ramazan Yetgin Koordinatörlüğünde gerçekleştirilen düzenlenen YKS Genel Tekrar Kampı’nda 14 gün boyunca; Kadir Gümüş – Türkçe, İlyas Güneş – Matematik, Barış Akıncıoğlu – Fizik, Görkem Şahin – Kimya, Dilek Kuvvet – Biyoloji, Bayram Meral – Coğrafya, Sadettin Akyayla– Tarih dersleri verecek.

tyt-5.jpg

AMAÇ FIRSAT EŞİTLİĞİ SAĞLAMAK

Programın açılış konuşmasını yapan Ankara Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı Aile Yaşam Merkezleri Şube Müdürü Şinasi Örün eğitimle ilgili şu bilgilere yer verdi:

“ABB Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı ve Benim Hocam Yayıncılık iş birliği ile düzenlenen YSK Genel Tekrar Kampı’na hoş geldiniz. Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak gençler eğitim hayatlarında fırsat eşitliği sağlamak adına bu gerçekleştirdiğimiz eğitim programlarımızı çok önemli görüyoruz. Bu maksatla Temel Yeterlilik Testi ve Alan Yeterlilik Testi’nde destek olmak üzere çeşitli projeler düzenleyerek özveriliyle çalışıyoruz.”

ramazan-yetgin.jpg

SINAVDA ÖNE ÇIKARACAK BİR EĞİTİM

Benim Hocam Yayıncılık Kurucusu ve eğitim koordinatörü Ramazan Yetgin ise eğitime katılan öğrencilere seslenerek şunları kaydetti:
“Buradaki eğitimler sizleri sınavda bir adım öne çıkaracaktır. Bizimle iş birliği yapan Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne de çok teşekkür ederiz.”

GAMZE MİNE GÜMÜŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.