Tlauncher virüslü mü? Tlauncher nedir?

Tlauncher virüslü mü? Tlauncher nedir?

Tlauncher virüslü mü? Tlauncher nedir? Tlauncher zararlı mı? PC'ye Virüs Bulaştığı Nasıl Anlaşılır? Virüs Bulaşınca Ne Yapılmalıdır?

Tlauncher virüslü mü? Tlauncher nedir? Tlauncher zararlı mı? PC'ye Virüs Bulaştığı Nasıl Anlaşılır? Virüs Bulaşınca Ne Yapılmalıdır? TLauncher virüslü olduğu haberleri doğru mu? Minecraft TLauncher güvenilir mi soruları merak konusu oldu. Özellikle de son bir yıl içerisinde gelen şikayetler artınca vatandaşlar tarafından en çok merak edilen konulardan biri oldu. Peki Tlauncher virüslü mü? İşte cevabı…

TLAUNCHER VİRÜSLÜ MÜ?

Uzmanlara göre; Minecraft TLauncher'ı bilgisayarınıza yüklediğinizde bilgisayarınız tehdit altına giriyor. Çünkü, ücretsiz veya kırılmış programı yayanlar yanında kendi casus yazılımlarını da gönderiyor. Bu da bilgisayarınızın tamamen başkalarının eline geçmesi anlamına geliyor.

BİLGİSAYARA VİRÜS BULAŞINCA NE YAPILMALI?

Öncelikli olarak bilgisayarınıza internet bağlıysa, virüse kapınız açık demektir. İnternette gezinirken, dosyalar indirirken, resim veya videoları takip ederken kısacası internetin her alanında virüs bulaşma tehlikesi içerisindeyiz. Virüs bulaşıp bulaşmadığını anlamak için aşağıdaki önerileri uygulamanızı tavsiye ederiz:

Mutlaka bir antivirüs programınız olsun. Bu programı açarak “Tam tarama” özelliğini aktif edin ve tüm bilgisayarı taratın.

Başlat ❱ Arama bölümüne “msconfig” yazın ve entere basın. Karşınıza gelen alanda “Başlatma” sekmesine gelin. Burada tek tek açılışta otomatik olarak başlatılan programlara göz gezdirin. Tanımadığınız veya ismi olmayan uygulamalar varsa kaldırın ve bilgisayarınıza reset atın.

Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.