Tina Turner öldü mü? Tina Turner kimdir?

Tina Turner öldü mü? Tina Turner kimdir?

Sanat dünyasının önemli isimlerinden sayılan Tina Turner hakkında gündeme gelen ölüm haberi vatandaşlar tarafından merak edilmeye başladı. Peki, Tina Turner öldü mü? Tina Turner kimdir?

Rock’n Roll’un kraliçesi olarak bilinen Tina Turner hakkında ortaya atılan iddialar sebebiyle kullanıcılar sıklıkla internette Tina Turner öldü mü? Tina Turner kimdir sorularını aratmaya başladı. İşte detaylar…

TİNA TURNER KİMDİR?

Sanat dünyasında önemli bir yere sahip olan Tina Turner, 26 Kasım 1939'da Tennessee’de dünyaya geldi. Al Green'in "Let's Stay Together" parçasını söyleyen şanatçı bu parçayla İngiltere Top 10'e girmeyi başarmıştır. "What's Love Got to With It" parçası İngiltere listelerinde 3 numara olurken Amerika'da liste başı olmuştur. Bu parçanın yer aldığı albümle En İyi Albüm ve En İyi Kadın Pop Vokal dalında 2 Grammy ödülü almıştır.

TİNA TURNER ÖLDÜ MÜ?

Tina Turner ile ilgili gündeme gelen iddiaların doğru olduğu bilinmektedir. Tine Turner 84 yaşında hayatını kaybetmiştir. Sebebi resmi olarak açıklanmasa da Turner’in bir süredir kanser, felç ve böbrek yetmezliği sorunu ile mücadele ettiği bilinmektedir.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.