Tarım Kredi Kooperatifi Marketlerinde kuyruk eksik olmuyor

Tarım Kredi Kooperatifi Marketlerinde kuyruk eksik olmuyor

Tarım Kredi Kooperatifi Marketleri’nin Et ve Süt Kurumu ile işbirliği yapması üzerine marketlerde haftanın belirli gününde gelen ucuz kıyma için kuyruk oluşmaya devam ediyor.

Tarım Kredi Kooperatifleri Marketleri’nde kıymanın kilogramı 140, kuşbaşı etin fiyatı ise 150 liradan satışa çıkarıldı. Vatandaşlar ise ucuz et alabilmek uzun kuyruklar halinde kıymanın gelmesini bekledi.

HER MÜŞTERİ İÇİN 1 PAKET

Vatandaşların saatlerce kıyma alabilmek için beklediği sıranın sonunda kişiler sadece 1 paket kıyma veya et ürünü alabildi. Vatandaşlar, kasaplarda kilosu 200-300 lira arasında değişen et ürünlerinin Tarım Kredi Kooperatif Marketleri’nde indirime girmesi üzerine marketler önünde uzun kuyruklar oluştu.

ajasnsss.jpg

VATANDAŞ BU UCUZLUĞU HER YERDE İSTİYOR

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri önündeki kuyrukların ucuz kıymadan olduğunu öğrenen vatandaşlar market önlerindeki sırayı beklemeye başladı. Sırada bekleyen vatandaşlardan “Kıymanın kilosu keşke her markette böyle olsa, herkes bu şekilde sıra beklemek zorunda kalmasa” açıklamaları geldi. Ucuz kıyma alabilmek için saatlerce bekleyen vatandaşların bazıları alırken, ambalajlı et ve kıyma ürünlerinden bazı vatandaşlara kalmadı.

UCUZ ET SATIŞ YERLERİ ARTABİLİR

Et ve Süt Kurumu’nun çeşitli kurumlar ile işbirliği yapması sonucunda et ürünleri daha ucuza satılıyor. Yapılan açıklamalara göre özellikle Ankara içinde başka kurumlar ile de anlaşma yapmaları sonucu vatandaşlar çeşitli kurumlardan ucuz et alabilecek.

Cansu Demir / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.