Taner Tolga Tarlacı öldü mü? Taner Tolga Tarlacı’ya ne oldu?

Taner Tolga Tarlacı öldü mü? Taner Tolga Tarlacı’ya ne oldu?

Sosyal medyada gündeme gelen Taner Tolga Tarlacı öldü mü sorusunun cevabı merak ediliyor. Peki, bu söylentiler doğru mu; gerçekten Taner Tolga Tarlacı öldü mü? Taner Tolga Tarlacı’ya ne oldu? İşte cevabı:

Sosyal medyaya şok etkisi oluşturacak bir söylenti ortaya atıldı. Survivor yarışması ile ün kazanan ve daha sonra Acun Ilıcalı ile yaşadığı tartışma ile gündeme gelen Taner Tolga Tarlacı merak edilmeye başladı. Yaşamıyla ilgili bu söylenti kısa sürede herkese yayıldı.

Arama motorlarında Taner Tolga Tarlacı öldü mü ve Taner Tolga Tarlacı'ya ne oldu sorularının cevabı aranmaya başlarken, ünlü isim hakkında çıkan bu iddialar sevenlerini derinden üzdü.

Evet.. Sosyal medyada gündeme gelen Taner Tolga Tarlacı öldü mü ve Taner Tolga Tarlacı'ya ne oldu sorularının cevabı merak ediliyor. Peki, bu söylentiler doğru mu; gerçekten Taner Tolga Tarlacı öldü mü? Taner Tolga Tarlacı’ya ne oldu? İşte cevabı:

TANER TOLGA TARLACI ÖLDÜ MÜ?

Edinilen bilgilere göre, Survivor yarışması ile kısa sürede büyük ses getiren isim hakkındaki bu iddialar gerçeği yansıtmazken, tamamen asılsız bir söylentiden ibarettir. Nitekim Taner Tolga Tarlacı'nın çevresinden bu konuda yapılmış bir açıklama bulunmamaktadır.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.