Sylvester Stallone öldü mü? Sylvester Stallone’a ne oldu? Rocky öldü mü?

Sylvester Stallone öldü mü? Sylvester Stallone’a ne oldu? Rocky öldü mü?

Sosyal medyada gündeme gelen Sylvester Stallone öldü mü sorusunun cevabı merak ediliyor. Peki, bu söylentiler doğru mu; gerçekten Sylvester Stallone öldü mü? Sylvester Stallone’a ne oldu? Rocky öldü mü? İşte cevabı:

Sosyal medyaya şok etkisi oluşturacak bir söylenti ortaya atıldı. ‘Rocky’ karakteri ile tanınan ünlü oyuncu Sylvester Stallone'un yaşamıyla ilgili bu söylenti kısa sürede yayıldı.

Arama motorlarında Sylvester Stallone öldü mü ve Sylvester Stallone'a ne oldu sorularının cevabı aranmaya başlarken, ünlü isim hakkında çıkan bu iddialar sevenlerini derinden üzdü.

Evet..Sosyal medyada gündeme gelen Sylvester Stallone öldü mü ve Sylvester Stallone'a ne oldu sorularının cevabı merak ediliyor. Peki, bu söylentiler doğru mu; gerçekten Sylvester Stallone öldü mü? Sylvester Stallone’a ne oldu? İşte cevabı:

SYLVESTER STALLONE ÖLDÜ MÜ?

Edinilen bilgilere göre, canlandırdığı karakter olan ‘Rocky’ ismiyle de tanınan ve oyunculuğu ile büyük ses getiren Slyvester Satallone hakkındaki bu iddialar gerçeği yansıtmazken, tamamen asılsız bir söylentiden ibarettir. Nitekim Sylvester Stallone'un çevresinden bu konuda yapılmış bir açıklama bulunmamaktadır.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.