Şekip Taşpınar öldü mü? Şekip Taşpınar’a ne oldu?

Şekip Taşpınar öldü mü? Şekip Taşpınar’a ne oldu?

Sosyal medyada gündeme gelen Şekip Taşpınar öldü mü sorusunun cevabı merak ediliyor. Peki, bu söylentiler doğru mu; gerçekten Şekip Taşpınar öldü mü? Şekip Taşpınar’a ne oldu? İşte cevabı:

Sosyal medyaya şok bir söylenti ortaya atıldı. Ünlü şarkıcı Şekip Taşpınar'ın yaşamıyla ilgili bu söylenti kısa sürede yayıldı. Arama motorlarında Şekip Taşpınar öldü mü ve Şekip Taşpınar'e ne oldu sorularının cevabı aranmaya başlarken, ünlü isim hakkında çıkan bu iddialar sevenlerini derinden üzdü.

Evet... Sosyal medyada gündeme gelen Şekip Taşpınar öldü mü ve Şekip Taşpınar'a ne oldu sorularının cevabı merak ediliyor. Peki, bu söylentiler doğru mu; gerçekten Şekip Taşpınar öldü mü? Şekip Taşpınar’a ne oldu? İşte cevabı:

ŞEKİP TAŞPINAR ÖLDÜ MÜ?

Edinilen bilgilere göre, bu iddia gerçeği yansıtmazken, tamamen asılsız bir söylentiden ibarettir. Cengiz tarafından herhangi bir açıklama gelmedi. Muğla’da, sahte içkiden zehirlenen ve kaldırıldığı hastanede yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren dizi ve sinema oyuncusu Şekip Taşpınar, entübe edildi. Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Turhan Togan, "Entübe edilen hastamızın yoğun bakımda tedavisi sürüyor. Çoklu organ yetmezliği ile karşı karşıyayız" dedi. Eşi Berna Taşpınar ise sosyal medya hesabından "Hadi uyan, haziranda ölmek zor. Seni çok seviyorum" paylaşımında bulundu.

sekip-taspinar-kimdir.jpg

ŞEKİP TAŞPINAR KİMDİR?

Tiyatro, sinema ve dizi film oyuncusu, seslendirme sanatçısı. Tam adı M. Şekip Taşpınar. 10 Şubat 1969, Ankara doğumlu. Hacette Üniversitesi Devlet Konservatuarı mezunu. Tiyatroya Ankara Halk Oyuncuları Tiyatrosu'nda 1988 yılında başladı. 1990-1994 yılları arasında Ankara Devlet Konservatuvarı'nda öğrenim gördü.

1995'den 1998 yılına kadar, Ankara Devlet Tiyatrosu'nda görev yaptı. 1999 yılında Adana Devlet Tiyatrosu'na tayin oldu. 2000-2003 yılları arasında Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda oyunculuk, diksiyon, fonetik dersleri vermiştir.

1988 yılından itibaren TRT ve diğer kanallarda seslendirme yaptı. Sanatçı halen Senaryo ve oyun çalışmaları ile film ve dizi projelerinde yer almaya devam etmektedir.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.