Rahmi Hoca öldü mü? Rahmi Hoca’ya ne oldu? Müge Anlı Rahmi Özkan öldü mü?

Rahmi Hoca öldü mü? Rahmi Hoca’ya ne oldu? Müge Anlı Rahmi Özkan öldü mü?

Sosyal medyada gündeme gelen Rahmi Hoca öldü mü sorusunun cevabı merak ediliyor. Peki, bu söylentiler doğru mu; gerçekten Rahmi Hoca öldü mü? Rahmi Hoca’ya ne oldu? Müge Anlı Rahmi Özkan öldü mü? İşte cevabı:

Sosyal medyaya şok etkisi oluşturacak bir söylenti ortaya atıldı. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında tanınan ünlü avukat Rahmi Hoca'nın yaşamıyla ilgili bu söylenti kısa sürede yayıldı.

Arama motorlarında Rahmi Hoca öldü mü ve Rahmi Hoca'ya ne oldu sorularının cevabı aranmaya başlarken, ünlü isim hakkında çıkan bu iddialar sevenlerini derinden üzdü.

Evet.. Sosyal medyada gündeme gelen Rahmi Hoca öldü mü ve Rahmi Hoca'ya ne oldu sorularının cevabı merak ediliyor. Peki, bu söylentiler doğru mu; gerçekten Rahmi Hoca öldü mü? Rahmi Hoca’ya ne oldu? İşte cevabı:

RAHMİ HOCA ÖLDÜ MÜ?

Edinilen bilgilere göre, Müge Anlı’nın ünlü avukatı ve sevilen ismi Rahmi Özkan hakkındaki bu iddialar gerçeği yansıtmazken, tamamen asılsız bir söylentiden ibarettir. Nitekim Rahmi Hoca'nın çevresinden bu konuda yapılmış bir açıklama bulunmamaktadır.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum