Otobüste bir garip olay: Biri birini taciz etti diğeri tekme attı

Otobüste bir garip olay: Biri birini taciz etti diğeri tekme attı

Sosyal medyaya düşen görüntüler izleyenleri hayrete düşürdü. İddiaya göre kadın kılığına giren bir kişi, toplu taşıma aracında bir gence taciz girişiminde bulundu. Kimliği belli olmayan genç ise tacizciyi, kafasına tekme atarak durdurdu.

Daha önce yaşanan toplu taşıma araçlarındaki taciz olaylarına bir yenisi daha eklendi. Yurtdışında olduğu ifade edilen ve iddiaya göre kadın kılığına giren bir kişi, genç bir kişiye taciz girişiminde bulundu. Olay anını kameraya alan kişi, tacizciyi kafasına tekme atarak durdurdu. Sosyal medyada tıklanma rekorları kıran videoda daha sonra neler yaşandığı bilinmezken, paylaşılan videonun altına yüzlerce yorum geldi. Olay anını yorumlayan vatandaşlardan bazıları tacize uğrayan erkeği haklı bulurken, bazı insanlar ise atılan tekme nedeniyle adamı eleştirdi.

GÖRÜNTÜLER YURTDIŞINDAN

Videoya konu olan olayın hangi ülkede olduğu bilinmezken, olayın yurtdışında yaşandığı ifade edildi. Paylaşılan videoda da yabancı dilde konuşan insanlar olduğu görüldü. İddiaya göre kadın kılığına giren bir vatandaş, bir genci taciz etmeye kalktı. Olayı kamera altına alan kişi, tacizcinin kafasına bir anda tekme attı. Videonun altına yazılan yorumlarda, neye uğradığını şaşıran tacizcinin olay yerinden kaçtığı belirtildi.

HABER MERKEZİ / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.